(H)Armagedon!


(Х)Армагедон!

-Припреме-



У Јовановом Откровењу је место Армагедон, сада велика ваздухопловна база  Хармагедон у Израелу, место на којем ће Ђаво скупити све зле духове - Пале Анђеле и све замаљске цареве и владаре који им служе, са својим војскама, како би се заједничким снагама изборили за победу.

И сабра их на место, које с Чивутски зове Армагедон!
(Глава 16, под 16 Јовановог Откровења)


PAPA SE LJUBI SA MUSLIMANOM U KAMPANJI BENETONA!

Верски и братски сусрет Папе и свештеника Исламске
вероисповести Египта, недавно у оквиру Папиног обиласка земаља у којим америчка администрација
подржава развој демократије!


Када је пропало Римско Царство, тадашњи «Римљани», заправо Египћани, који су се пре тога населили у данашњој Италији, искористили су једну врсту свенародног верског покрета створеног појавом Исуса Христа, те у договору са племеном Јевреја у тадашњем Израелу – омањег, најнезнатнијег и најмлађег племена, искористили ту појаву и тај народни покрет, те повлачећи се у седиште Римског Царства, са собом повели и неке од Исусових ученика, те се уз њихову помоћ формирала нова религија – Хришћанска, када  су «Римљани», опет, по том основу, почели да граде ново царство инсистирајући, и успевајући у томе, да како тада - тако и сада, «Сви путеви воде у Рим!»


Апостоли Петар и Павле су утемељили нову Христову Цркву у Риму - утемељили Хришћанство и као моћно оружје га оставили онима који су изгубили власт, чије се царство распало, и који су разапели њиховог учитеља исуса Христа – све су урадили Јевреји из власти и Јевреји - апостоли!

Наравно, било је тада неопходно извршити низ репресалија  за уништење предходне религије Богу-милих људи, Богумила - старе Србске Религије, која није признавала никакве посреднике у комуникацији са Богом, која није зидала храмове верујући да је срце сваког човека приправан Божији Храм, који нису признавали - нити су имали потребе за њом - никакву државну организацију, а самим тим  ни плаћање пореза - што је за Римљане, који су вековима пре тога живели од убирања окупационих пореза од свих народа из држава које су чинили то њихово Римско царство, било неприхватљиво и донета је одлука да се они истребе, а да сви други, милом/силом натерају да прихвате нову веру – Хришћанство!
Увео Нишлија, Римски цар Константин, Нову веру Хришћанску као државну, под обавезно! Потом одржали Црквени Сабор – уредили Библију и пратећа акта и добисмо ово о чему причамо – између осталих о првосвештенике који се овако симпатично поздрављају при сусрету!
Ех, Нишлијо, Нишлијо, где ли ти је Бог дао собу!?

Уништили су или сакрили све предходне верске књиге, писане на србском језику, те преко Немањића, којим су и смислили одговарајуће породично, и чак, и свето порекло, извршавали свој план - они су били добри извршиоци њихових планова, користили су то за сопствене потребе из којих су изашле и нека добра поступања за сам народ - ако се та поступања гледају кроз призму пристанка да историја Срба почиње, тада, од њих, Немањића! 

У добра поступања се могу убројати зидања цркава на територијама које су у то време биле под Немањићком влашћу, али су тиме потпуно занемарене стварне србске територије - они постали свеци, Срби постали млађи од досељених Римљана, стара србска вера преименована у паганску и сви насилно преведени у Нову хришћанску, мешавину старе србске вере и јеврејских обичаја!

Свеци

Насилном производњом светаца ништа се не постиже-свеце не производе цркве већ Бог!
Свеци произведени од цркава не показују никаква својства оних светаца које је народу показао сам Бог – нема гужве око њих, нема излечења, нема испуњења било чије жеље над гробовима светаца које је произвела црква мимо Црквених Правила, која налажу  да је неко светац када се то јасно покаже. 
Над моштима светаца које је народу показао и подарио сам Бог, чуда су  непрекидна!

Онога који би ме одмах почео критиковати, молим  да сам добро размисли и упореди збивања над моштима Светог Василија Острошког у Манастиру Острог у Црној Гори, која је некада била настањена Србима, а сада су то Црногорци које су Срби на силу натерали да се казују Србима, са збивањима везаним за цркве и храмове посвећене Светом Сави-Растку Немањићу, као и велелепном здању у којем сада почива наш почивши Епископ Николај Велимировић!
Свеце не стварају људи ни цркве!

Имајући ово у виду може се рећи да су «Римљани» новим средствима, новим опасним оружјем - вером уместо мачем, али и мачем,  власт своју подупирали и почели са обновом пропалог Римског царства.
Пропашћу Римског царства  изгубљене су Источне територије тог царства – оне изворне за та мала израелска племена, јер се она од великог србског народа нису ни примећивала, али је евидентно да су та племена постојала на оквирним територијама данашњег Израела и околних земаља.


Власт се успостављала и утврђивала на преосталом делу – Западном делу Римског царства, које се ширило вером и мачем и када су прилике сазреле назвало се (Ј)Европом!

Тим  мачем су удружени «Римљани» протерали староседеоце Србе са својих територија које су заузимале сву садашњу Европу, северну Африку и Евро-Азију до Индије, са њеним већим делом !


Та, србска, територија је и оквир за стварање Новог Римског царства, које се сада кодирано зове  Нови Светски Поредак!

Европа није постојала до Берлинског конгреса 1878.г.! Нема Европе у називима, на мапама, у комуникацији. Постојала су називи за царства и делове, територије називане по народима, територије крштене од самих Римљана, али Европе нема! 

Сада се то покрива наводним старогрчким појмом «Тамо где сунце залази», али се не зове «залазак» ни некако друкчије што би тај појам објаснило. На Берлинском Конгресу су распоређиване територије на тадашње народе, а после слома Отоманског царства - тај Конгрес је изродио и назив «Европа» који су Срби, као зналци сопствене и туђих историја, правилно називали «Јевропа» од «Јевро-па», као што би и сада било много правилније објашњавати порекло назива садашње заједничке европске валуте Евра - требало би га звати Јевро, од валута јеврејске државе! 
Моја мајка, стара 91 годину, за садашњи Евро каже «Јевро»! Чита све новине и пре неколико дана ми је рекла да је све ово отишло «у тандарију» – да је пропало!

Садашња Европа је Јеврејска држава - држава  настањена црним арапским народима који су чинили Римско царство! Галима-Французима, Египћанима-Италијанима, Етипљанима-Грцима, Дајчерима-Германима или како их ми Срби називамо, Немцима, мешавином римских војних легија-Румунима, кинеским Манџурима-Маџарима или «Мађарима», мада их Руси и сада зови «Венгрима» или сличним називом, које никако не личи на наше улепшано «Мађар» - а то смо чинили да се умилимо окупаторима и непријатељима, које су неки Срби пустили на окрајак данашње Маџарске, а они се потом удружили са другим окупаторским и номадским црним народима  и истерали домаћина са његове имовине, да би нам сада сви заједно, и свако посебно, претио, поучавао и условљао пријем међу њих - међу њих који су на нашем, када би ми требали да опет будемо најмлађи у тој и таквој држави, као што смо пристали, на оно што су фалсификатима и терором успели, да се сматрамо најмлађим и досељеним, од нигде, у време када су они већ имали и у Европи државе!
Тако се ми непотребно и стално, и данас, некима додворујемо! Само ми у целом свету наше Цигане зовемо Ромима
Називам их нашим јер их је у Србију довео Цар Душан – јер је он Циганкама женио Србе - војнике, како би се Срби и Индуси и тако стапали. Циганин је њихов прави назив. 
Ром је погрдан али прилично тачан назив, јер на енглеском значи «Скитач» - али нису сви Цигани скитачи, постоје и «кућевни  Цигани» - они који, исто као и Срби, живе у кућама, не селе се, привређују, тргују, врачају, чарају, удају се за Србе, поправљају нам наше глупе особине наивности....

Нови Светски Поредак је сваки пут имао за циљ спајање Западног Јудејског царства са оним Источним, са којег су Јевреји протерани - ово, јер су Јевреји себе представили  главним израелским племеном, а Израел је, по њима и фалсификованим верским књигама, био од Бога изабран народ, те му заувек то првенство, са све привилегијама, и припада!


Нема Изабраног Божијег народа – постоје само Изабрани појединци из неког народа - сваки народ је Изабрани народ


Колико ће један народ из те, и такве, изабраности, црпети погодности зависи од помоћи самог Бога, а та помоћ је условљена животом неког народа по Вољи Божијој!  

Постојањем једног народа потврђена је и његова изабраност и обрнуто - нестане ли сам од себе један народ – Бог хтео! 

Зар нису Срби били највећи народ света?

Јесу. И колики су сада – један од најмањих, са тенденцијом ка нестанку! Зашто? Јер су напустили живот који се свиђао Богу, па су и изгубили Његову подршку. 


Утапали се у друге народе, прихватали туђе обичаје, позивали друге да им буду владари, склањали се, рачунали да нема опасности ако се неком страном племену да одређена територија која је србска.... заборављали своје обичаје, прихватали туђу веру и били понизни онима који су им некада, као народи другог реда били послуга... и то у чинили поједини Срби због личних користи - основна корист је да, иако немајући никакве квалитете за вође, буду вође, цареви, краљеви, и знајући за то, увек се ослањајући на подршку са стране, како тада - тако сада


Ругали се и супротстављали Богу, били често кажњавани, али нису схватали узроке па се онда љутили на Бога - казне се појачавале и продужавале, до стања од данас!

Ко влада светом?

Онај који има територије и новац. Ко је то данас и уназад стотинама година? Британци. Како су они то успели?
Уз помоћ тајних јеврејских организација које су Британци искористили за овладавање оваквим светом - постајући власници територија, купујући територије, освајајући их или их примајући на поклон од примитивних народа, али и са крајњим циљем Јевреја да ту британску силу искористе за своје намере - за спајање Западног Јудејског царства - названог Европом, са изгубљеним Источним делом тог Царства.

Како?

Силом, фалсификовањем, безбожништвом, лицемерјем, преварама, новцем, доношењем светски важећих прописа који се подупиру британском силом, оличеном у британској чуварској служби која се зове «Америчка војска», која се некада, маскирања ради, назива и НАТО пакт.

Јевреји раде онако како то и треба радити – увек на два фронта која се скривају, и један који се јавно показује и заговара и у који се терају сви народи и државе, од чега се она два главна фронта и не виде.

*Први Јеврејски Фронт је Католичка црква устројена од Јевреја!

*Други Јеврејски фронт је Исламска религија коју је основала Римокатоличка црква и у коју су ушли сви црни неевропски народи - са циљем да се у датом тренутку  и удруже и сукобе и победе оне који се нису добровољно сврстали у ове две религије.

*За обавештајно - контраобавештајну делатност одређена је специјална јединица Католичке цркве «Језуити», док су преваре, свих врста и обима, и даље у рукама тајних јеврејских организација, које специјалним, али и класичним, ратом остварују делове свог, заједничког, Јеврејског Плана.

*Трећи - фронт је  видљиви део операција у служби невидљивог фронта и крајњег Јеврејског Плана - деловање преко наметнутих светских институција које финансирају Јевреји, чије циљеве обезбеђује британска сила која се зове «Америчка војска».


Време за реализацију хиљадугодишњих припрема је близу:

Та близина се познаје по хаосу који је планиран и изазван новчаним манипулацијама које имају за циљ да доведу до финансијског и економског слома, већине светских држава, после чега би се Католичка црква, која управља и Исламском, појавила као рука спаса, пошто би се предходно обрачунала са државама и народима који нису ушли у ове две религије.


То обрачунавање траје и сада - завршница ће бити новчане природе и кроз изазивање грађанских ратова у преосталим православним државама - оне се припремају за то кроз слабљење морала, вере њених становника у постојећу цркву, која се низом планираних мера компромитује, док су свештеници, скоро, постали сами себи свештеници!

Како ће се ово одвијати?

Ова битка тече од 1990.г. године и зачела је разбијањем Југославије преко града Емона-Љубљана, када се  србска држава Словенија, силом отцепила од других преосталих србских држава, упакованих у једну која се звала Југославија!

За спајање западне Јудеје - Француске, читати: Јевропе, са платформом која је Јеврејима дата 1948.г. у виду новоформиране државе Израел, када се хтело целом свету показати да је израелски и јеврејски народ једно те исто, користиће се до сада највећи рат!


Та платформа за рат, која се зове Израел,  непотопиви носач авиона, ракета и сваког другог јеврејског оружја је борба у залеђу или на другом делу – Источном делу, планираног јеврејског царства!

Сметају  још само Иран и Србија!

Иран је опкољен са свих стратешких праваца, завршавају се последње припреме - чак се мешају и уставни судови арапских јевропских народа, меша се Уставни суд Немачке који би, вероватно, требао да пресуди да је легитимно да се Немачка, настањена асимилованим србским племенима и омањим дајчерским племеном пореклом из Персије, прикључи борби за део своје Прапостојбине!

Србија је камен спотицања свих - Срби су још преостали и још живи наследници територије Србског царства задобијеног од самог Бога, после Потопа!


Оно се сада отима у корист Јевреја, уз помоћ силе Јевреја и уз команду јеврејске цркве која се зове Католичка и Исламска!
Лако се удружују! Они (католици и муслимани) знају тајну свог оснивања и у одређеном тренутку ће то бити заједничка црква, после хаоса који ће бити изазван преко бомбардовања Арапа из Ирана, који су сада на месту некадашњег Персијског царства!

Религијске књиге, које су фалсификовали и преуређивали у складу са својим плановима говоре и о одлучујоћој битки на пољу Армагедон!

Велика ваздухопловна база у Израелу данас се зове Хармагедон!

Из ње ће полетати авиони на Иран, на њу ће бити уперене ракете Ирана - и симболично, и по плану од дана сачињавања плана за пресудну битку, Армагедон ће имати важну улогу! 
Она није војничка, није стратешка, није ни пресудна - њена улога, улога «Битке Армагедон» је да ће њоме Јевреји поново потврдити аутентичност Јовановог Откровења, али и свих других фалсификованих верских књига и догађаја, али и целокупне прерађене Историје Европе! Срба у њој нема!

Стране у сукобу у битки «Армагедон»:

*Нападнута страна:
     
1. Иран
2. Србија

*Нападачи:

1.   Војска Западне ЈудејеФранцуска
2.         Чувари британских територија, који се 
      називају  Америка - «Америчка војска»
3.        Војска персијског племена «Дајчера» сада 
     Германи, по србски: Немци
4.      Британија са својим специјалним јединицама, како би стекла право и на управљање том  новоосвојеном територијом – посредством полуга и инструмената британске власти – права британске краљице и активношћу јеврејских тајних организација, односно НОВЦЕМ!

*Врховна команда:

-Врх Католичке цркве који је већ предузео потребне мере код Главног муслиманског свештеника Египта, обезбеђујући да Ирану нико не притекне у помоћ. 
Папа је са њим у веома блиским односима, сада је то само обнародовао и то је немушта, сликовна наредба и свештеницима у другим муслиманским државама.
-Британска краљица
-«Онај» који командује и Католичкој цркви и Краљици Британије -он је уствари главни, али се неће експонирати пре окончања «Битке Армагедон»

Оперативна команда:

-Команда Британске војске
-Команда Америчке војске
-Специјалне тајне службе арапских европских народа-Немачке, Француске уз садејство са  британским и америчким службама-британске увек имају првенство! Остале су извршиоци!

«Битком Армагедон» се обезбеђује:

-Окупација Ирана као територије која се жели за себе
-Одбацивање Србије да би се сама собом бавила, уз изградњу заобилазних путева и постављање санитарног кордона око ње, са активношћу саботера и диверзаната који су сада у стању «спавања» или се већ буде и показују - Србијанске Пете Колоне!
-Изазивање слома светског монетарног система и хаоса који тај слом носи са циљем да се савет Папе, за формирањем једне валуте, државе, цркве и осталог, прихвати, после чега се планира устоличење «Онога» који је све ово и испланирао!

«Онога» је Врховни Пали Анђео – противник Богу и свим осталим Анђелима - противник свих људи који се нису поклонили «Ономе» и онима који му служе и за њега ратују и који ће за њега извести ову одлучујућу «Битку Армагедон»! 
Војску Палих Анђела или «Ванземаљаца», како их зову, замећући и своје и њихове трагове, не чине никаква невидљива бића, већ људи пристали да им служе! Људи ће ратовати по налогу Палих Анђела!

Али то је само план «Онога»  и оних који му служе!

Надгледан је план «Онога», предузимане су потребне мере и тај план се неће остварити!

Победници у видљивом делу «Битке Армагедон» биће побеђени! 
Они који буду побеђени у видљивом делу «Битке Армагедон» схватиће чему су све до сада служили, схватиће Срби и ко су, и шта су, и где су грешили, и којим путем треба даље - Србија ће опет, као што је и била, бити она која ће имати мисионарску улогу – рашириће се ненасилно на све своје бивше и многе друге територије – језиком, писмом, обичајима, вером, не овом - већ старом србском вером, коју су насиљем ових учесника «Армагедона», напустили.


Бог са нама – Пристани Боже!
Ово је србско оружје, оружје моћи и сопственог спаса, признање власти Бога над нама, позив у помоћ и потом победа и ширење до бескраја. Победа сопственим покоравањем - само Њему се треба покоравати! 


Само је Он битан – ово између су сцене пута ка победи! Само детаљи, који не утичу на исход битке! Не губимо се у небитним детаљима!

Користимо то оружје!

Бог чека, зовимо Га, пошто предходно размислимо зашто Га зовемо.
Он је Помоћник који никада не издаје, али Он чека, Он се не намеће никоме, а сваком је на услузи!

(Кога занима више детаља:
Под «Књиге» - «Заштити силом читану реч» која се може преузети.)

Драгољуб

Постављено 3.12.2011. у 15, 40 ч.







2 comments:

Zlatni bilten 3. децембар 2011. 21:13  

Иван Милосављевић, Господине Татомировићу,потписујем све што сте рекли!Најзад један текст и о хришћанству-лажном и о његовом погубном дејству!Мене само занима откуд вам овај податак-да је Цар Душан довео Цигане и да је спајао Циганке са својим војницима!Поздрављам Вас!Благословено нека Вам је дело!

Zlatni bilten 3. децембар 2011. 21:15  

Драгољуб Татомировић, Одговор на Иван Милосављевић: Док сам као полицајац боравио на Косову и Метохији "дружио" сам се и са Циганима који су себе називали Египћанима и потом ми то поближе објаснили. Они су знали своје порекло и начин и време доласка у Србију! Били су везанији за Србе и Србију од осталих групација Цигана јер су се сматрали нашим крвним родом! Потом сам такав податак нашао и Историји Срба од Милоша Милојевића-он је објаснио да је Цар Душан освајајући поново некадашње србске земље вршио масовне ритуале венчања својих војника са становништвом освојене, тј. повраћене земље-било је наравно ту и Индуса, који су заправо наши Цигани, оних који су били вешти у:игрању и свирању, то су наши мршави Цогани и лепе и витке Циганке; који су били вешти гатању и варању - то су наше речите Циганке и трећи су били вешти металским и другим занатима, наученим од Срба у Индији-то су ковачи, котлокрпе,зидари или нека друга занимања и међу њима има и мршавих и мало масивнијих. Постоје и Цигани вешти у трговини-то су џамбаси, они су увек са видним стомацима као знаком лепог живота и довољно хране! Наше Циганке воле Србе, (и Срби воле Циганке) али не мршаве-они их подсећају на несташицу хране-оне воле мало пуначкије са видљивим стомацима. Сагледавајући обичаје нашег Цара Душана и поредећи ово што се догађало са ЈНА или полицајцима који су служили нпр. у Македонији где су се женили Циганкама, или садашње Цигане из Европе који се називају Французима и Италијанима који се на Косову желе домородачким девојкама не може се сумњати у ове податке, те сам их ја усвојио као истините и овде презентирао. Ако међу читаоцима Златног Билтена има и Циганки, а верујем да има, и волео бих да их има, замолио бих да ово прокоментаришу. Захваљујем на подршци и разумевању. Поздрав од Д. Татомировића

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta