Može li Srbin biti ruski špijun?


Moже ли Србин бити руски шпијун?

-Ко то не може да схвати?-

«СРБИЈА, ЦРНА ГОРА И МОРЕ РУСКИХ ШПИЈУНА


БРАНКО ЖУЈОВИЋ
Колико год сусретљиве биле, Србија и Црна Гора неће стећи поверење САД и доброг дела Европске уније
Недавно је објављена вест агенције Асошијетед прес да је у Црној Гори између 25 и 50 обавештајаца повезано са руским безбедносним службама. Бројеви су озбиљни јер, према објављеним подацима, Агенција за националну безбедност има свега тристотинак запослених. То значи да десетак и више одсто обавештајне заједнице Црне Горе све у шеснаест извози најстроже тајне у Москву».
У последње време се као битни разлози за непримање Србије и Црне горе у западне организације, НАТО и ЕУ, наводе околности наводног несумњивог сазнања да у њима има руских шпијуна!
Сазнали западни обавештајни експерти – а они све знају и све могу – они чак преброје, па се уплаше после свих сабирања, јер рачуница покаже да их Руси увек имају више!
Чуде се, наравно, отупели западњаци, који због исконске мржње према Србима не виде ни очигледно, не умеју да сагледавају суштину, не умеју да уоче Унутрашњу страну једног оваквог народа – србског народа, којем припадају и Црногорци и Руси, Украјинци, Пољаци, Белоруси, Чеси, Словаци, Словенци, Хрвати, наводни Бошњаци из Босне и Србије..... јер их је Бог трајно казнио онемогућивши им да користе логику, информације, да постављају хипотезе и разјашњавају по њима нејасноће..... па се онда, тупани, зачуде на постојање наводних руских шпијуна, наводних србских шпијуна међу Србима за неке друге Србе, који се назваше другим именима, све удовољавајући лажној германској историји сатканој ради прикривања ИСТИНЕ, али ИСТИНА је сам Господ Бог, и Он то не дозвољава, па је Он увек на највидљивијем месту, како би се Он као Истина показао чак и тим полуслепим западњацима, који би да међу Србима открију руске шпијуне, да открију Србе који воле друге Србе и тако се показују као шпијуни,  што је забрањено, чак врло строго забрањено!!

Срби могу да шпијунирају само за западњаке и онда им се чини како раде нешто узвишено, а ни ти западњачки шпијуни међу Србима нити они за које, као нешто, шпијунирају, не знају да су на најнижим лествицама укупног деловања неког појединца, баш због тога, што су шпијуни непријатељима Срба!

Да не дужим, да се не понављам, да не вређам здрав србски ум, а у уверењу да се западњацима не може објаснити, указујем на одговор који сам по овом питању написао 10.10.1997.г. уместо увода у мојој књизи «Ко врти Србе»:
*У Србији је ружно бити шпијун и у њој се не може бити руски шпијун.
*У Србији, Руси не морају имати шпијуне.
Коме уз овај давнашњи одговор и даље није јасно, сажаљевам га као да је прави тупави западњак, или Србин који за њих шпијунира!

Да ли било шта разумеју ови који се целог дана смењују читајући мој кратак и јасан наслов - ови наши из тајних служби или и други који прикупљају податке у Београду, под нашом заставом? Погледајте какву сам им узбуну спремио, сада пред сами викенд! 
Боже, како су мали када Те се одрекну!


Снимак са странице "Статистика" за наслов "Може ли Србин 
бити руски шпијун?" на дан 18.7.2014.г. у 20,35 ч.:

-Померајте мишем преко табеле, по вертикали, да вам се покажу сви читаоци који су били активни у исто време. Појавила се поред наше и руска застава - догађа се то када се странци прикривају иза наше заставе! Ако, браћо Руси, само читајте!- 





У славу Покровитеља и Начелника Организације «Команда-540»
 Св. Арханђела Михајла, Команданта Небеске војске!

Драгољуб

Постављено 18.7.2014.г. у 13,33 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta