Sve mogu sami!


Све могу сами!
-Заборавни плаћају казну-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2018/03/potapaju-se-medjusobno.html


И најтврђи комунисти из Русије и Србије, иако невољно, признавали су да се десио веома необјашњив преокрет који се догодио 1942.г. у одбрани Стаљинграда.

Наиме, немачке трупе су биле боље наоружане и боље организоване, те су низале победе  све док се није догодила митска Стаљинградска битка, заправо док Јосиф Стаљин, некадашњи ученик богословске школе у Грузији, где је и рођен, није прикупио преостале свештенике и монахе (које је његова комунистичка партија ликвидирала као непријатеље) да би се сви они, и наравно и он сам и сва војска, помолили Господу за спас! Успело је! 

Луди терориста Стаљин се сетио Моћи Бога, признао је, примио помоћ и од тада је однос према свештеницима био мекши, мада су већина морали да сарађују са злогласном тајном полицијом тадашње Русије – како тада, тако и сада, у Русији и у Србији.

Терориста и комуниста из Грузије се поклонио Богу, Стаљинград је одбрањен и после тога је Немачка изгубила рат и државу и до данашњег дана је под окупацијом Америке и Британије, јер се Русија добровољно повукла са освојених немачких територија, јер више није имала снаге да сачува Империју СССР!

Хтели комунисти све сами!

Стаљин је умро 1953.г. и после њега у руководству Русије није било полазника школе за свештенике!

У Другом Светском рату Русије је делила свет, као равноправна сила победница.

Трећи Светски рат је био неоружани рат у којем је Империја СССР срушена, како би се припремио терен за овај који тече-Четврти Светски рат.

Четврти Светски рат је почео 24.3.1999.г.
злочиначким нападом НАТО пакта на Србију, коју су предводиле Америка, Британија, Француска и Немачка, уз садејство још многих других мање важних чланица - Русија је ћутала, онемоћала, забила главу у песак и мислила ако се разљућеној НАТО Аждаји баци залогај у виду Србије да ће она бити поштеђена!

Била је то припрема и уигравање напада на садашњу Русију! Јер су њоме и од 1991.г. владали комунисти-атеисти, који пред камерама љубе руке свештеницима, али и који упоређују свог балсамованог бога Лењина са осталим Божијим свецима, држећи непрекидно почасну војничку стражу том свом балсамованом богу Лењину, све говорећи да је то иста врста уважавања каква се исказује признатим људима-свецима!

Русији је овај март 2018.г. исти онај март из 1941.г. а идући мај јој може бити мај из тих година, када је Немачка и поред уговора о ненападању изненада напала Русију. Све док су се сусретале железничке композиције – оне које су из Немачке ка Русији транспортовале војску и наоружање и оне које су по претходним уговорима из Русије у Немачку транспортовале жито!

Како тада-тако сада!

И сада иду ка Русији железничке композиције са америчким оружјем, уређују се америчке војне базе у Пољској и Румунији са ракетама упереним на Русију и истовремено, и непрекидно, кроз цевоводе пут Немачке, Британије и целе Европе из Русије тече гас и нафта! И још се будале и издајници Русије хвале како су они поуздани снабдевачи тих који врше припреме да их оружјем нападну! Тај гас и та нафта су сировине за ковање оружја и за кретање тенкова ка Русији!

У 2014.г Русија је изгубила Украјину, због своје шкртости и сталних уцена око испорука гаса и цена тог гаса, потом се уплела у рат у Сирији, да би 31.10.2015.г, због свог дугогодишњег лошег укупног поступања према Србима и Србији, изгубила Божији Заштитни Кишобран! Тада је Русија уствари изгубила и Србију, јер од тада се Србска Духовна војска не бави Русијом! Разни Дачићи, Вучићи, Николићи (они који владају Србијом)  и слични ликови су за њу апсолутно бескорисни.

Оно што  је Русију спасило 1942.г. од Хитлера, сада ће је увести у страшне проблеме - изгубила помоћ Господњу! Јер је била горда и бездушна, према неким од Срба који су под заштитом Онога којег су Руси давно заборавили!

Четврти Светски рат су Руси хтели да забашуре, да зажмуре на нестанак Срба…. и ево га пред њиховим вратима! Једни друге потапају, а сви су подсечени, а редослед је: Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка, Британија.

Пробају опет Руси сами!

Они мисле да су довољни сами себи, а у Србији се ослањају на своје другове – комунисте који у Србији имају сада друга, маскирна, имена, али су они исти као и они који су опљачкали Русију - ови одавде су опљачкали Србију! Ни тамо ни овамо се према њима ништа не предузима, па ће се догодити да народима Русије и Србије сатисфакцију пруже разбојници који ће опљачкати опљачкано – западне државе ће конфисковати све оно што су опљачкали Руси и Срби па сакрили у западне  банке.

Комунисти из Русије и комунисти из Србије из различитих политичких странака, на које Руси рачунају, неспретно планирају да понове оно што се догодило 27.3.1941.г. у Београду - да извесним својим поступцима опет скрену пажњу оних који се спремају да нападну Русију, да би застали извесно време…, али Бог тај њихов наум неће помагати, је Га не признају, не призивају Га и не указују Му дужно поштовање!

Познато је да треба поштовати сваког оног који нам помаже, или који нам може помоћи, па ма то било и отварање врата на згради када су нам обе руке заузете, а некмоли Бога! И тако…. мај долази, они причају како могу све сами, овде у Србији се рађају сваке ноћи неки нови спасилачки покрети које предводе атеисти уверени у своја овоземаљска знања и уверени како ће се на њихов један позив цела Србија сврстати иза њих.
А неће!

Нема историјске поновљивости! Нема више године 1990.г. у којима је Србе било лако преварити – тада се један брадати комуниста преметнуо у четника, други без браде је остао тврди комуниста под другим именом, и уз помоћ комунистичке тајне полиције поделили су и те године Србе на четнике и партизане - остали сви на власти, а садашња комбинација има за циљ да омогући да на власти остану њихови синови и унуци, јер се у Србији и у Русији већ стварају династичке породице из којих се узимају министри и остали који чине власт! А сви пореклом од очева – комуниста!

Сви они мисле да све могу сами, а они су само сарадници тајних служби Србије, које су под контролама страних служби и нема међу њима ни једног који је спреман на тражење помоћи од оних који се не виде! Нема више ни једног комунисте као што је био Грузијац Стаљин, који би се покорио и замолио за помоћ Онога који никада не издаје!

Сви они који сарађују са страним тајним службама у Србији, знајући или не знајући, сарађују са сатанистичким покретима под различитим именима и различита им је намена, али су сви са истоветним циљем – ти сатанистички покрети владају западним државама и Русијом! Центарфор је Британија и ова два крила су Америка и Русија! Игру диктира центарфор.

Сада је у фокусу пажње Србија. Она је предмет надметања, само је њено освајање важно, сатанистичка војска јуриша на Божије Ограђено Имање.
Србију нико никада не може покорити! Освајање није покоравање! 

И због те једне једине и нигде више постојеће особине Срба,  јуриша се на Србију! Само: Ко јуриша на Србију, јуриша на Бога. Све подсечене државе ће пропасти, то је у току, једна другу потапа, и на крају ће све пружати руку ка Новој Нојевој Барци – Србији!  

Ми смо ти који ће пружати руку и извлачити на суво. За сада је само наша братска држава Белорусија осигурала то пружање руке, јер се показала пријатељем и братом у време када су остали од нас окретали главу! 

У те који су од Србије окретали главу рачунам и Русију, она је прва у свету, после распада Југославије, као независну државу признала Хрватску, због старих комунистичких заслуга неког од Хрвата! 

Сада Русија типује на неког од наших, све хтејући да ми заборавимо оно од раније – ми Срби никоме ништа не заборављамо, опраштамо, али не заборављамо!

Што се тиче помоћи коју би Русији могла да пружи најјача Духовна војска на Земљи - Србска Духовна војска, можемо коме год хоћемо да пружимо било какву помоћ, али у овом тренутку нисмо издвојили било кога, осим Белорусије, коме би пружили помоћ. До даљњег! 

Све надгледамо и све пратимо, али су критеријуми веома строги. Чак, рушимо одмах све оно што нам се не свиђа. Јер нам је тако дато и јер нам се тако може! 

И јер смо у Четвртом Светском рату, који је над нама започео 24.3.1999.г.! Ми сами против целог осталог света! Али, уз нас је био Онај који никада не издаје и ево нас је ваздигао до оних који сами одлучују коме ће пружити руку. 

Хвала нашем Живом Богу Србу (С-
Словим, Р-Реч, Б-Божију)!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 30.3.7526/2018.г. у 13,32 ч.

_________________________________
Снимљено 30.3.2018.г. у 14,22 ч. - Застава Русије




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta