Upozorenje Aleksandru Vučiču!



Упозорење Александру Вучићу!

-Мајсторе пази шта радиш!-
____________________

-Постављен важан наслов о ЗЕОЛИТУ као о леку или отрову!  
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/05/lecenje-magnezijum-hloridom.html
__________________________
Имајући у виду да су моја два блога (http://zlatnibilten.blogspot.rs и http://komanda-540.blogspot.rs) најчитанији лични блогови у Србији који се читају у скоро 50 држава и преко 140 градова широм света, да их читају они који прикупљају обавештајне информације за своје владе, створила се моја обавеза да у име мојих читалаца из Србије, којих је по 200 сваког дана на сваком од та два блога, и у своје име, као зналац догађаја који обично претходе губитку власти, територија и мира за грађане и саму државу, упутим УПОЗОРЕЊЕ ономе који је, ко зна због чега, присвојио себи право да управља нама у свим сегментима нашег живота, терајући нас да због њега престанемо да волимо нашу отаџбину Србију, да помислимо да и није штета да она оваква каква је пропадне, а када се то утврди у главама већине њених грађана, таква држава неће бити брањена и пропашће!


Упозорење Александру Вучићу-Засвенадлежном!

Александре, онај у чије време си био министар за информисање изгубио је 1990. године Косово и Метохију због неадекватног рада јавне и тајне полиције која је те године на том подручју преузела непосредно спровођење закона, суспендујући постојеће државне органе на њему.

Понашање полиција је било неадекватно (почело је са саобраћајем трактора и путничких возила, пешачким прелазима и паркирањем, све као сада у целој Србији), тамошњи шиптарски народ се побунио, сматрао нас окупаторском полицијом која малтретира миран народ, што је била истина, ушло се у нереде и на крају су се умешале велике силе јер Милошевићева полиција и војска у року од шест недеља колико им је одређено није могла да успостави ред на Косову и Метохији.

Тим пословима је управљао министар-аматер за полицијске послове учитељ и дефектолог Радмило Богдановић. Није хтео да слуша нас који смо му били подређени.

Сада се полицијски послови у Србији обављају под командом твоја два аматера Небојше Стефановића, продавца компјутерских компоненти и оног Гашића, трговца кафом и керамичара из Крушевца.

Моји читаоци питају мене, као да сам ја ваш саучесник у малтретирању грађана-питају шта се ово догађа да сте почели отворени прогон возача са циљем узимања новца којег они немају, питају због чега им се сада наплаћују по 5.000 динара за замену регистарских таблица са неодговарајућим словним  ознакама и сама саобраћајна дозвола, када им је држава претходне таблице и саобраћајне дозволе издала као ваљане и као такве их наплатила, питају ме због чега се опет у свакој станици милиције ствара гужва око тог посла, питају ме због чега милиција у Станици милиције на Звездари у Београду (извесни инспектор Алексић), одбија да поступи по потерници за једним лицем које је издало тужилаштво, питају ме да ли је полиција у Србији све своје обавезе извршила па остали само власници возила?

Александре, пази шта чиниш,  новац који се скупља малтретирањем грађана у саобраћају је минорна сума и то те неће спасити претећег брзог финансијског слома на који указује Фискални савет Србије, Лонац Србија се греје на тихој ватри, али ће он прокључати!

Попуштај Александре, док још можда можеш, мада је изгледа прекасно-после неће вредети! Рок за твоје изјашњавање ти је истекао у прошлу суботу, 31.3.2018.г. то ваљда и сам видиш!

Не дозволи да народ узме ствар у своје руке, не дозволи да народ спроводи правду… бићеш крив ти лично као Засвенадлежан фактор, а и сви твоји који те слепо слушају!

Био сам непосредни учесник губитка нашег Косова и Метохије 1990.г. под командом Радмила Богдановића, аналогија догађаја ми говори да ће се све поновити и да је сада у опасности цела Србија!


Ово упозорење је моје раздуживање код  мојих читалаца, али и код свих других грађана, оно је и раздуживање код полицајаца које сте претворили у бедне и измучене псе трагаче и гониче, који не смеју да мисле својом главом, а чувајте се тих обезглављених, оно је и моје раздуживање код самог Бога чији смо сви ми вечити дужници, да сам вас све упозорио, јер времена бити неће!

Све сам ти лепо предложио у наслову од пре кратког времена:
http://komanda-540.blogspot.rs/2018/03/rekonstruisi-i-uzmakni.html


Да ти после не буде жао и да не будеш поново страшно разочаран –  сам си крив за све што ти се може десити мимо твојих жеља и планова, јер ниси слушао савете оних којим не можеш да командујеш, што си оне који те критикују држао за непријатеље, они су ти били једини и прави пријатељи. Амин!


Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“ Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

Написано, запечаћено  и постављено
3.4.7526/2018.г. у 14,02 ч.


_________________________
-Постављен важан наслов о ЗЕОЛИТУ као о леку или отрову!  
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/05/lecenje-magnezijum-hloridom.html
______________________________________
Снимљено 3.4.2018. ч. - Застава Русије

*Прикривено чита Русија у Србији и гужва у Израелу!

___________________________________________
Снмљено 5.4.2018.г. у 21,42 ч.- Застава Арапских емирата
Брину другови из обавештајне, пријатељи Александра Вучића
3'48 "  -

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta