Padaju gradovi tvrdi!



Падају градови тврди!

–Поравнавање је у току-

Ево мене опет, да се не распитују да ли ти спаваш и да ли сам ја уморан, мада је све већ речено, али шта вреди причати и показивати глувима и слепима, онима који су се окренули Оном Другом, њиховом богу, Оном којег ноћу у специјалним процедурама призивају, мученици  једни, не знајући да су и сами мета Онога када га призову, тада Онај бира у кога ће се уселити….

Али и нисам свратио код тебе због њих, они су одавно у власти Оног Другог и они су отписани свакако.

Свратио сам да ти кажем како тече ово што смо покренули за Преображење – ово око кажњавања ЕУ како се назвала Немачка, преко милиона избеглица које су покренуте понашањем оних које је наш Живи Бог ставио на листу за кажњавање.
Сада и сам пореди: Давно, има више  од 30 година навели смо те да купиш ову малу кућу са мање од 30 метара квадратних, знаш да је она изграђена традиционалним србским начином, мешано је дрво и цигла, зидана је између грађе, био си неколико пута у њој дању и ноћу у време земљотреса који су овде на Равној Гори честа појава због онога што се налази испод, па се то понекад помера и намешта, ту је један од оних простора за којим се хиљадама година трага под шифром „Златно Руно“ – и установио си да не треба да излазиш из куће, она је гипка, само се увија, зашкрипи дрвена грађа – костур, па се умири, падне нека црепљика, направи се мала пукотина на зиду, а ти наставиш са сном, видећи да си у безбедном.

Ова твоја кућа је модел Србије - и она је (Србија) наизглед слаба и склона паду, али је она гипка, увија се, шкрипи, некад баш и стење, али нема пропасти, мислим на државу коју чине народ, реке, земља, шуме, нисам никада рекао да је у Србији забетонирана било која власт, власт у Србији траје док јој не истекне време за показивање, за поправни, за окретање ка Добру и ка Богу, када се увиди да она то не чини, створе се услови да она буде промењена.
Добро је говорио онај твој познаник-мафијаш када је упозоравао да се не руши држава већ да се мења власт!

Власт у Србији ће се усталити и постаће пунолетна у више циклуса када Србијом  буду управљали људи-деца, они који ће се играти у дечјој искрености и када се ти који је освоје буду служили најстрашнијем оружјем које постоји - РЕЧЈУ, оним чиме је створена и Земља и све на њој и чиме је створено и Небо и све на њему – када Србијом буду  владали они којим неће бити потребан документ и потпис за сваку ситницу, када буду владали они који ће се држати дате РЕЧИ, Србија ће одахнути.
Њих има, они су на неки начин на окупу, спремни су они, али им се непрекидно прикључују они који сматрају да ће касније да падне тврди град од оног гипког!
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/09/padaju-gradovi-tvtrdi.html



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta