Neverica neznalica


Неверица незналица

-Како је срушен БРИКС?-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/08/kuran-omca-se-steze.html
 
У току последње две године више мојих наслова имали су форму упозорења и објашњења, који су, да су веровали, Русима могли бити од користи - нису веровали, нема користи…. а у међувремену се „Куран замка“ стегла до мере да је то сада свима видљиво – Америка је вук, држава и народ са вучјим манирима, растерали су групу држава која се у једном тренутку несмотрености Америке окупила са планом а постане неки економско-политичко-војни фактор.
Назвала се та група Групом „Брикс“-(Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Америка), расписали се Путинови експерти, Глазјев Решетњиков, Дугин, Железњак, све умишљајући како је то завршена ствар, а онда је „Вук“-Америка, осмотрио ситуацију, раздвојио групу и сваку напао појединачно, те се сада може сматрати да та група више и не постоји!

Вассерман о будућем Навални: "Чекај велики крв"
Све зна - Васерман Сатановски!
-Човек коментарише све теме у Русији и увек је власт 
у праву - каода је био на обуци овде код нас.






Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=193

Србија Драгољуб Татомировић

Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 12.4.7526/2017.г. у 22,35 ч.
__________________________________
Снимљено 12.4.2017.г. у 22,46 ч. - Застава Русије 




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta