Dijagnoza i psihološki profil povodom jubileja



Погодности (само) за  читаоце блогова
Златни Билтен и 
Команда-540 и сајта Златнибилтен.срб (Кликни овде)


*Сви  читаоци наведених блогова и сајта Златнибилтен.срб (Кликни овде)  могу под комерцијалним условима од аутора непосредно примити следеће услуге: дијагнозу свог укупног психо-физичког стања, коришћењем метода криминолога-графолога и методом теозофа. Цена услуге је за читаоце из Србије, са Косовом и Метохијом, и Републике Српске 50 Швајц. франака у динарима и за читаоце из иностранства 100 Швајц. Франака.

Узорaк документа извршене услуге је на: (Кликни овде) 

-Молим вас да уз доставу тражених податка доставите и скенирану уплатницу наведене суме која се уплаћује преко Western Uniona, за читаоце из иностранства-Читаоци из Србије не треба да достављају уплатницу, банка обавештава и њиховим уплатама.

*За све: 

-Молим вас да за израду дијагнозе и психолошког профила доставите нешто од овога или све-своју анфас фотографију, део рукописа са потписом, и основне личне податке.

*Сва комуникација иде искључиво преко електронске поште, преко личних мејл адреса учесника у комуникацији.

*Оснивач сајта, Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф, изјављује да ће све податке својих клијената користити само за наведене намене и да их неће ни на који начин чинити доступним трећим лицима из било које сфере, у складу са међународним и државним прописима о заштити тајности података.


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 02.01.2018.г. /18.3.2019.г.у 14,00 ч.




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta