Dezertiranje i pokrštavanje


Дезертирање и покрштавање

-Припреме за Армагедон-

____________________

-Војницима Команде-540: Корисно је упознавање 

са данас постављеним насловом на сајт 
Златнибилтен.СРБ, клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=250
_______________________


Учесници највеће коцкарске партије, у припреми, у време трајања овог нараштаја, показују карте којим располажу – кључа на простору око Израела, врше се припреме за давно одређену битку „Армагедон“, али су то само мамци за скретање пажње са Србије!

Све је кренуло са Косова и све ће се тамо и завршити. Косово је Судилиште света  - на њему се налази један од два Главна пролаза са Земље у Небо, у друга времена и у друге просторе – тај Просторно-Временски Портал је већ више од 600 година јасно обележен јединственим Косовским Божурима, боје људске крви.

Они су од 1389. године редовно и обилно заливани крвљу Срба – баштовани су били Турци, Шиптари, Бугари, Аустроугари - Немци, Аустријанци, Хрвати, Маџари, потом Енглези и Американци, који су тај баштовански посао баш заволели и имали своју генетску сатницу која их је упозоравала да их србском крвљу треба залити бар на сваких 20 година…
Заливајући тако Косовске Божуре уписивали су у Књигу Смрти своје државе и народе!
Јуришали су непрекидно на Божије Ограђено Имање-Србију.

Завршница њихове Сатанске битке против Бога, започела је током злочиначког напада НАТО пакта на Србију, 24.3.1999.г., када су 18 здружених злочиначких држава непосредно у томе учествовале, а посредно им помагале и многе друге.

У току напада копнене војске састављене од Немаца, Американаца и Шиптара 1999.г. на Планини Проклетијама, Врх Застан, Караула „Кошаре“- ове злочиначке војске и цео НАТО пакт је себи потписао неопозиву СМРТОВНИЦУ – на Врху Застан нису застали, нису размислили, нису се покајали и вратили, већ су се трудили да провале том трасом у Србију, па им је ту судбина тада и запечаћена.

Тада се догодило оно што се у време трајања овог људског нараштаја до сада није догађало: Уз војнике Војске Србије, изгледом као што су људи, борили су се и материјализовани Божији Анђели – злочиначке хорде нису успеле да пробију овакву одбрану, али су добиле печат бораца против Божије Војске, која је остала на стражи у Србији, а 26.9.2015.г. тој Божијој Војсци су се придружили небројени Војници-Анђели који су масивним десантом спуштени у Србију.

Сатана, прави командант НАТО снага је после тог десанта побегао са Земље, овде су остали само његови нижи команданти на функцијама у командама војски НАТО држава и војски које су у пријатељству са тим злочиначким пактом.

Они, ти нижи команданти Сатанине војске, покушавају да изазову библијску битку „Армагедон“, али ње неће бити, Зло је у септембру 2015.г. побегло…. Државе које су напале Србију 1999.г. су тада умрле, смрт им је одређена 1999.г. и ово сада су само Погребне припреме.

Било је неминовно, ратовали су против Бога и Његове војске покушавајући да провале на Божије Ограђено Имање - Србију.

Тада је на пропаст осуђено свих 18 држава непосредних учесника, као и све оне државе које су посредно помагале, али и оне које су својим ћутањем одобравале злочине НАТО пакта, све мислећи да ће се Сатана задовољити гутањем Србије, те да они неће доћи на ред. Осуђена је тада Русија, Кина, Турска, Израел, многе муслиманске државе – на страни Србије је била САМО БЕЛОРУСИЈА! И само је она сада издвојена из припрема  за два Главна рата – Први је рат „Армагедон“ око Израела и Други је Коцкарска партија и рат новцем за Србију!

Ракетама, авионима, отровима и лажима освајање Србије није успело. Сви сада јавно показују карте којим располажу поводом тзв. Западног Балкана, а мисли се само, и увек,на Србију!

Луда држава лудог народа чија је војска напала Божије Ограђено Имање-Србију, Америка одваја 700 милијарди долара за рат новцем против Србије, како би је покорила….

Друга, такође луда држава Срба, названих Русима, којом већ 100 година владају комунисти, чува 300 милијарди долара које је у Москву однео на чување Херој СССР-а, Јосип Броз Тито, који је наметнут на силу и превару да влада Србима и који је и владао од 1945. до 1980.г. и намерава да том сумом уђе у Коцкарски рат са Америком, како би и она покорила Србију! Као де се је Србију могуће покорити! Али, они не разликују окупацију и покоравање.

*Судбина света зависи од договора Вучић-Путин на Светог Николу 2017.г.

*Ако дезертирају и покрсте се - спашће се;

*Ако остану верни -  пропашће;

*Армагедон ће значити нестанак Израела;

*Управљање догађајима из Србије;

*Везивање за Нову Нојеву барку - Србију;

*За сада је само Белорусији дозвољено везивање за Србију;

*Ко све мора да се поклони Србији?.

*Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=249



*Слава нашем Живом Богу, Србу!
*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и
Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 15.12.7526/2017.г. у 18,25 ч.
(Написано и запечаћено 15.12.2017.г.
у времену од 10,17 до 11,43 ч.)


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta