Rat u Moru Etra!


Рат у мору Етра!

-Трептаји речи и музике као оружје-

Уместо поздрава - Вилењаку, Милораду Максимовићу!
 
После дуже паузе настале због уобичајених предзимских сеоских послова, данас рано ујутро посетио ме је мој стари познаник којег, будући да о њему не знам ништа, називам Монахом без манастира, он је то прихватио, па га тако и ословљавам или помињем у насловима које објављујем поводом његових посета. Одабрао је данашњи дан - Дан Јеванђелисте и Апостола Матије.

Ево ме, видим да те познаници питају где сам и зашто ме не помињеш, а мене одавно овде није било. Ућутао се чак и онај који се по Земуну представаљао да је он Монах без манастира који ти даје информације. На основу тих прича доста ручкова и вечера је појео у лепим земунским ресторанима, али се испоставило да је и то, и већина другог што је мењао за вечере, измишљотина његова. Он је сам себе унапредио у врло висок анђеоски чин и он чак и сам у то почиње да верује! Био је
нестрпљив да добије било какав чин у некој државној служби и када се то није догађало сам је себи дао чин и то чин у војскама Вишњих сила. Сметао је и смета, али све мање.

Рат који је у току је рат у мору! У мору Етра, трептајима које изазивају речи и музика! Људи јуришају једни на друге, трептајима својих речи, које саме, или појачане техничким уређајима, изазивају таласање Етра као носача сваког звука, сваке речи и сваког тона који се избаци неким инструментом или кроз песму.

Због тога оволико отимања о власништво над радијом и телевизијама. Ефекти тих трептаја којим се заталаса Море Етра, појачавају се или се и профилишу сликама и звуком у позадини таласа које изазивају речи, било да су те слике или у звуци у позадини или иду као претходница речи.

Одувек се за ово знало, одувек су испред војски ишле ратне музике, као извиднице или као претходнице војски које су ишле иза њих. Одувек, али и сада, само су техничка средства промењена.

Велика је сила у музици, у песми, у речи… Обични људи које подржавају Пали Анђели или они који су војници Палих Анђела не воде рачуна шта се све изазива трептајима речи, не воде рачуна шта оне све ремете у Мору Етра, у којем пливају све звезде и сва небеска тела, са свим видљивим и невидљивим живим бићима која на њима обитавају - њима је важан резултат и циљ којем стреме, о штетама које настају нарушавањем одувек и заувек одређеног Поретка у Васиони они не брину – заправо су они рушиоци тог Поретка!


Када овде на Земљи настане таласање у Мору Етра, изазваног речима, песмом или музиком оних којим управљају силе Палих Анђела, реагују они који су задужени за тај Васиони Јавни Ред и Мир, за Поредак–Вилењаци, који својим песмама смирују таласе у Мору Етра, тежећи вазда том Миру и Поретку,  али они су само извидница и претходница, они осматрају, уочавају и својим песмама обавештавају шта се променило, ко и како је то учинио и после тога делују специјалци Вишњих сила, којим су Вилењаци ратна музика – па ти специјалци наступају после музике и Вилењака, успостављајући нарушени Поредак.

*Вилењаци чувају Србију;
*Каква су овлашћења Вилењака;
*Како функционише систем одбране Поретка у Васиони;
*Шта очекује Србију у време када би сви да се са њом друже.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=246

*Слава Команданту Небеске војске, Светом Архангелу Михајлу! 
*Слава Светом Јеванђелисти и Апостолу, Матији, којем је посвећен данашњи дан!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 29.11.7526/2017.г. у 19,10 ч
(Написано 29.11.2017.г. у времену од 9,32 до 10,50 ч)
______________________________________________
Снимљено 29.11.2017.г. у 19,33 ч. - Застава Русије



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta