Amerika u nestajanju


Америка у нестајању
-Остављени силеџија-



Веза:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/07/a-ispod-prevara.html

После одлуке Атлантиђана, названих Великом Британијом, да после неуспеле посете деда-принца Чарлса, који се ломатао по србским црквама и манастирима све очекујући да му буде уручено оно што се тамо чувало, како би опет на превару продужили свој окупаторски живот, повукли су се на своје мало изоловано Острво, остатак накадашње Атлантиде.
Они се повукли, изабрали жену да влада Острвом, она помало из навике прети много већим и јачим од Острва, али су се Силеџије које је Острво десетинама година користило за своје потребе, узнемирило-остали без посла!
Силеџија без плана и реда дотрчао на Косово и у Србију, да их натера да се синхронизују  добросуседски односи, а заправо и он долазио истим послом којим и деда-принц Чарлс: И Репати ишао у манастире на Косову – имају добре контакте са тамошњим старешинама цркве па он пробао да буде од користи британској Мајци Краљици – да им он донесе оно што деда-принц није успео.
Траже обојица  Заветни Ковчег, који се до скора чувао у Србији у облику какав је био свих протеклих миленијума, а када је запретила опасност да буде украден, промењен му је изглед, и даље се чува у Србији, али је он сада под стражом оних чије се жеље и молбе испуњавају, који поред тог Божијег артефакта чувају и све друго што је интересантно Палим Анђелима-Британцима, односно оним који владају тим Острвом, и њиховом силеџији Америци.

Наговарали Мирослава Гавриловића, који се стицајем неповољних околности нашао на челу садашње Србске Православне цркве, на Криту, где су недавно требали да донесу Повељу поновног уједињења свих Хришћана, да им уступи „из разлога безбедности“ та Божија Артефакта, а да се Србија због тога „неће кајати“….. знојио се Мирослав, по личној причи Епископа-агента ОЗНЕ од свог првог корака у манастир, уверавао их Мирослав да он са тим нема никакве везе, нису му веровали а он стварно и нема везе са тим, па су дошли код Александара Вучића да му се додворују, јер његове специјалне јединице тајне службе знају све по Србији, да се са њим договоре… причали у четири ока, пре тога  понудили Рогатог сољу и погачом, али је Репати као и деда-принц отишао празних руку. 
Заветни ковчег се чува на и њему непознатом месту у Србији!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=150
_________________________-

Снимљено 20.9.2016.г. у 18,56 ч. - Скривање "пријатеља" из америчке заставе



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta