Trka ranjenička-Vojislav Šešelj



2. Војислав ШешељРезултат слика за slike vojislava šešelja


Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371

 E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 616/2017,  Дана  03.3.2017.г. у 11,36 ч.
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                    Шешељ Војислав                            
Име једног родитеља         Никола
Датум и година рођења      11.10.1954.г.
Адреса   
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила   03.3.2017.г. у 11,36 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе                     Фотографија, глас, биоенергетско стање                   

*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:

На моју велику жалост, рецензент моје студије „Полиција и ми“ из далеке 1996.г., за коју нико у Београду тада, а верујем ни сада, није смео да изврши рецензију, господин Војислав Шешељ, више није онај којег сам тада видео и упознао, он није ни онај из дугогодишњег хашког затвора, нема више ни оног Шешеља који је врцавим досеткама „косио“ по парламенту и конференцијама за штампу.
То је сада неки други човек, смирен, без снаге и енергије, без снаге гласа, без оштрине и досетки… он се у све ово сада упустио по инерцији, он је као лопта некада давно шутнута, временом је губила брзину и прети опасност да се ускоро заустави- такви су нам уосталом закони и живота и инерције.
Колико сам био у могућности помагао сам му док је био у Ден Хагу, никада ми се није јавио на поздраве и поруке које сам давао његовим из странке када су му ишли у посету…. Жао ми је једног таквог Србина, најобразованијег  живог Србина у данашње време.

Резиме:

Цело своје, одређено му, време возио пуним гасом, што није добро за било које моторно возило, да је јахао коња много би научио о њиховим галопима, касањима и мирном ходу… научио би како се коњ чува и пази, како протестује када је јахач безобзиран. Није! Није научио, трошио се на потпуно бескорисне ствари на начин који га је приказао у светлу које он сам сигурно није пожелео.

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Мислим да је касно, али бих  ја ономе који је смео тада да буде рецензент такве моје књиге, поново покушао да помогнем, ако би ми се јавио, али неће, није верник!

Драгољуб Татомировић

Следећа Вук Јеремић

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka-vuk-jeremic.html

*Напомена:

*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души,  опојне дроге-насилно улажење у Више светове). 
_________________________________________
Снимљено 3.3.2017.г. у 12,20 ч. - Застава Русије 




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta