Uzaludne priče


Узалудне приче
-Немогућа мисија-



Овај наслов сам 9.12.2016.г. завршио овом доле наведеном реченицом - када се све лепо поређа и када се узме у обзир оно што комунисти Русије већ 100 година избегавају да узимају у обзир, свако може бити нека врста пророка! 
Ево их, као да им се то догађа, али они терају по своме. Нико им не може помоћи док се они, Руси, сами не определе да себи помогну. (Драгољуб)
_______________________

"Неће их нико побити, али ће их оставити без новца којег су претворили у моћно оружје, а онда без тог оружја су скоро као мртваци".
___________________

Херој СССР-а Јосип Броз Тито, прекинуо је 1948.г. везе које су спајале исти народ, Србе и Русе. Због тога је међу Србима пала крв - организован је Сатанистички Логор смрти на Голом Отоку у Хрватској, у којем су људи-ђаволи показали шта све могу, потом су комунисти у Србији убили 260.000 Срба, под различитим изговорима, одузимали су земљу, зграде, слободу на живот и мишљење, на контакте са Богом…. Од тога се Срби још нису опоравили нити је могуће тврдити да ће се то било када догодити.

Србијом управљају комунисти под другим именима.

Русија подржава комунисте у Србији и дан-данас по Србији дели одликовања са ликом Хероја СССР-а Ј.Б.Тита!

Русија долази 
у Србију на договоре  са комунистима.

Сви договори са комунистима у Србији осуђени су на пропаст!

Срби и Руси ће  се и даље лагати, договора међу њима нема - оног који би се примио међу Србима, па су све то УЗАЛУДНЕ ПРИЧЕ.

Србија је за Русију закључана троструком бравом - кључ постоји, али они, Руси, не желе да га користе, већ се опредељују за проваљивање, калуз, бушење, копање подземних тунела…. Али, не иде им!

Не може се на Србију силом, нити преко оних који су Србију, због Руса, окупали крвљу! 
Војска од 260.000 духова неопојаних и несахрањених Срба је на барикадама против Руса-комуниста
Узалуд њихова бојна техника - духови су имуни на тенкове и ракете.

Бела Србска Духовна војска је најјача таква војска на Планети Земљи – она подржава дивизије Срба-духова, оних на барикадама, јер су неправедно побијени, у лудилу Срба-комуниста, којим је бог био и јесте, Фараон којег Руси и дан-данас чувају у фараонском храму на Црвеном тргу у Москви! 

Сви руски походи ка Србији завршавају се на барикадама које држи 260.000 војника-духова!

Све србско-руске приче су узалудне док се не реши питање те огромне србске војске на барикадама! 
Решење тог питања је решење односа Срба и Руса и питања опстанка Русије.

Русија се бори против Срба - духова – ту битку и тај рат ће она изгубити.

Руси виде узалудност својих покушаја када је Србија у питању, али су неспремни да мењају начин уласка у њу, неће да као сваки гост уђу на откључана врата, да их откључају одговарајућим кључем, већ покушавају силом и калаузом!

Незнатна Бела Духовна Руска војска зна како треба са Србијом, али је она без довољно поштовања и утицаја, па начине приласка Србији одређује нека друга, такође духовна, војска, која одређује и узалудне разговоре у немогућој мисији, шаљући у њу своје комунисте.

Пре неки дан је један високи званичник-комуниста Русије, припретио побуњеницима у Сирији да ће их руска војска све побити, ако се не предају у остављеном року.

Наставе ли Руси овако, у једном блиском наредном тренутку, неко много моћнији од тог комунисте, донеће неку строгу одлуку која се тиче Русије – ако се у остављеном року не предају!
Неће их нико побити, али ће их оставити без новца којег су претворили у моћно оружје, а онда без тог оружја су скоро као мртваци.

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 9.12.7525/2016.г. у 13,50 ч.

Поново постављено 11.2.7526/2018.г. у 18,45 ч.

__________________________________
Снимљено 12.2.2018.г. у 21,27 ч. - Застава Русије 

Узалуд вам је причати, узалуд и читате, ништа ви не 
разумете!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta