Srbi kao proroci....


Срби као пророци….

–Моћ прорицања у генетском садржају-

Од Старог Завета до данашњих дана, говори се о неким посебностима племена из којих су ницали Пророци, било да су проглашени  Божијим Изабраницима, било да су упамћени у одређеном  народу као они који су видели далеко и прецизно унапред. Овде ћу говорити о нама, Србима, као непогрешивом пророчком народу, који је кроз хиљаде протеклих година научен да свако од нас може бити пророк!
Владика Николај Велимировић је то и сам тврдио рекавши да свако од  нас може бити пророк, указавши нам да: „Само гледајте како ко ради, појединац, народ или његова држава – ако ради добро и по вољи божијој, добро ће му бити, и обрнуто - ако ради лоше, онако како се Богу не свиђа, неминовно ће лоше проћи“.

У овоме је све што је потребно за лично, опште и планетарно разумевање догађаја…. Наравно, није ово обична констатација, у њој је садржан цео Нови и Стари Завет, у њој су све приче старозаветних пророка, приче Исуса Христа (Ристе Сарабејца-Србина), Светих Апостола, у њој су приче добрих царева-мудраца, али и приче и поступци оних других, лоших краљева, царева, султана, од Постања до данашњег дана.
Да би неки појединац или народ могао да постане пророк, односно пророчки народ, неопходно је да се у својој свести сагласи са могућношћу да се збива што бити не може, тј. да на крају све препусти Ономе од којег све и зависи, да каже „Нека буде што бити не може!“. Малобројни су народи који се тим моћима саглашавања са Творцем, могу похвалити или легитимисати.

Ја до сада знам само за србски народ који поседује ту моћ – од наших најстаријих царева и краљева, до украдених кроз историју, као што је Александар Карановић, назван и присвијен од Грка као Александар Македонски…. 
И наравно постоји и део Срба који су се у временима,  о којима се ћути из овоземаљских разлога, исписао из србског племена назвавши се по једном малом племену које је некада на просторима садашње Русије живело поред великих племена Срба и звало се Русима… они су, такође, у моћи да проричу у мери своје моћи да се врате свом прапореклу србском, као и моћи да јавно обнародују да је њихов велики цар, друг Лењин, грешио, када је наопако говорио да Бога нема! Јер је тај њихов Владимир Лењин био цар безумник…. 

Они у Русији знају шта се догађало приликом започињања победоносне битке у одбрани Стаљинграда, нека сами себи разјасне шта се догађало после литије и масовне молбе-молебана, за спас Русије коју су упутили сви окупљени, још непобијени, свештеници и монаси…. Нећу ја о томе, има  међу чуварима тих докумената и добрих и Срба и Руса, ја их само потсећам на њихову обавезу да саопште Истину, после чега ће и сами постати пророци.

На дан 12.12.2003.г. био сам гост тада култне емисије Радио-Београда „У Средишту пажње“ у којој сам говорио о опасностима од тероризма, коју су нам странци и тада плански убацивали, подсећам све на тај разговор који је трајао целих сат времена… па сада када га прочитам, никако не могу да избегнем да се не сврстам у пророке.
Кога би то моје пророчанство занимало, упућујем га на  тај наслов http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/04/75-godina-posle.html  како би поред повећане и потребне опрезности, ипак ми овде на Божијем ограђеном Имању које зове Србија (Срб и ја – Бог и ја) живели, колико год је могуће, нормално, јер ће то живљење обележено као нормално ускоро бити непроцењиво богатство.
Ја пророк, написао сам и неколико наслова који се тичу турског неосултана Реџепа Тајипа Ердогана, иза којег није стао Бог, пре неколико година сам прорекао шта ће се догодити тој држави (Турској) и њему као неосултану.
Било је то тада врло смело и невероватно, али сам ја прорицао по методи Владике Николаја и свако може видети колико сам у томе био успешан. Упућујем вас на наслове о Турској и Ердогану, да би се и сами уверили.



За читаоце сајта ЗБ.срб или оне који желе да постану читаоци, Пророчанство у вези Русије и Турске од 2.12.2014.г.када су се Путин и Ердоган договарали да Турска брине о Балкану!:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=64


У славу Светог Јована Златоустог, којем је посвећена данашњи дан!
==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи
(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
Драгољуб
Постављено 26.11.2015.г. у 14,05 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta