Dvoglavi Brut i nevidljivi Taras!



Двоглави Брут и невидљиви Тарас!

-Брут би да уклони Тараса-


Руско оружје је ненадмашно, прецизно, лепо, убојито, убија само оне зле…..па ко се од нас не радује тим успесима највећег србског племена?!

Али, и у Русији и у Србији, чује се страшни глас Тарасовог сина, двоглавог Брута, (Једна је руска а друга србска глава)  који се онда био заљубио у пољску принцезу, а сада у матору Немачку која се назвала Европском Унијом….  
И хоће тај двоглави издајнички син Брут да уклони свог оца Тараса. Јер је отац заостао и  не схвата да је погрешно волети своју земљу и свој народ, да је погрешно бити добар син нашег Живог Бога, да је погрешно пружати отпор кад је већа сила против нас. Двоглави Брут би да овлада, али уз наш потпуни  пристанак, уз нестанак оних који би га потсећали на његове издаје, на заљубљивања, на предаје и продаје, на штетне уговоре, на оно што му је за то дато.

Сваки мудар војсковођа има добре извиђаче и обавештајце који припремају терен за ратна дејства, односно који остају на привремено изгубљеним територијама како би из непријатељске позадине вршили припреме да се изгубљена територија преотме од непријатеља. 
Русија и Србија су прекривене клоновима сина Тарасовог, Брута, и уколико се са њима не буде поступио како су заслужили, они ће убити свог оца Тараса, и они ће ове територије припремити за окупацију од стране оних који се за то спремају – они су њихови извиђачи и обавештајци!

Откуда оволико Брута - издајника у ове две србске државе?
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/10/dvoglavi-brut-i-nevidljivi-taras.html
___________________
Снимљено 21.10.2015.г. у 11,31 ч. - Застава Русије 
29'38"  Belgrade

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta