Kljosoviranje Istorije i Sudbine!


Кљосовирање Историје и Судбине!

-У корист руске штете-

Веза и аргументи:
Наслов „Србска тајна“ из 2012,г.
(Корисно је погледати и прилог том наслову
)
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/01/srbska-tajna.html



Ове године се могло помислити да ће у Русији, у жестоком такмичењу Истине и лажи, победити Истина – а та победа би означила почетак њеног спашавања, али: Искочио је однекуда амерички научник, руског порекла, Анатолиј Кљосов, који је са својом ДНК подлогом као, по њему,  непобитним елементом за утврђивање аутентичности свега и свачега из Нове Историје ове цивилизације, од праваца миграције народа и племена до дужине трајања секса у Праисторији код Руса! 

А они су нова, вештачка, и као таква апсолутно непостојећа нација без своје историје, културе, религије и језика! 

Кљосов се усудио да својим ДНК низовима и табелама решава ама баш све! Као да се Историја пре њега није уопште проучавала, као да нису дефинисани одговарајући научни методи у тој области, као да ништа није сачувано, наједном он својим апаратом решава све!

Посао ДНК у Русији је свемоћан као Полиграф у Србији.
А у оба случаја резултати се добијају од машине која не уме ништа даље од тога! Машине избаце резултат, а онда је поље манипулисања бескрајно широко. Тада наступају Кљосов и/или психолог у Градском СУП  Београд, на радном  месту полиграфисте, који према потреби, или и резултату који се добије, после одговора на низ питања, огласи да је неко прошао полиграфско тестирање или је пао на њему!
То често буде довољно да се не води било каква истрага надлежних органа, јер је помоћно средство рекло да неки није одговоран за неке кажњиве поступке! Ово се догађа само у Србији, само се у њој помоћно огласи главним и надлежним!

Ова средства су само помоћна, обезбеђују помоћне елементе за закључивање уз потребу да се добијени резултати укрштају са резултатима  до којих се долази другим методама.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta