Nevaspitani nanose štetu!


*http://komanda-540.blogspot.rs/2017/11/gordost-presudjuje.html


Извесни руски ватрогасац Виктор Гуљевич, новопостављени кодиректор мада новине погрешно пишу да је он директор Руско-српског, а у ствари је Центар у Нишу Србско-руски па тај извесни би могао по правилима лепог васпитања бити само заменик, или помоћник или кодиректор поред неког Србина.

И разгаламио се тај, који је то је сасвим сигурно неваспитана и бахата сомина, јер само овакви могу када дођу у кућу Србинову да домаћина  гурну у страну и они воде главну реч.

Прича тај Гуљевич историју Срба, очигледно непоткован знањем и васпитањем, прави изданак у другој генерација одгајаних малих комуниста којим је тата њихов Комесар са револвером, којег не сахрањују већ деценијама и којем нон-стоп држе почасне страже, па објашњава како су Срби настали од Руса, лупетајући о маршрутама  и осталом.

Шта рећи таквом неваспитаном госту?!

Могло би много што-шта, ја сам му послао мејл, који овде штампам. И ако се овај буздован неваспитани убрзо не покаје и не извини затвара се тај Центар на чијем челу је неко такав. Због њега!

Нама Србима не треба никакав окупатор, ма се он представљао и братом и рођаком, нама не требају ни Американци ни било ко други!

Ми смо приоритетна нација и народ! 

Ко то схвати и прихвати, може нам бити друг и сарадник, остале бришемо и терамо из свог дворишта.

И без значаја је шта ће Александар Вучић морати да потпише и обећа у Москви приликом посете која је у плану – Центар се затвара! До Нове 2018.г.!

___________________________________________

Dragoljub Tatomirovic <zlatnibilten@gmail.com>

12:33 (пре 0 минута)
коме center
За руководиоца центра Виктора Гуљевича.

Поштовани господине Гуљевичу, све чиниш да се и не згрејеш у Нишу! Лупеташ, бавиш се неком историјом и науком, наравно појма немаш! Постао си једна обична будалетина када си ово око порекла Срба изјавио-нису Срби Руси, већ су Руси Срби! Прочитај мало и оно што ти није оставио Комасар са револвером.  Исправи се или ће тај центар бити затворен врло брзо!

На мом блогу
 http://komanda-540.blogspot.rs и
http://zlatnibilten.blogspot.rs 

има довољно објашњења за твоје образовање, ако будеш желео.

Др Драгољуб Татомировић,
доктор права-криминолог и теозоф

____________________________________________________
Србија Драгољуб Татомировић
Поостављено 28.11.7526/2017.г. у 13,15 ч.

______________________________________
Снимљено 28.11.2017.г. у 13,31 ч. - Застава Русије
Видите ли браћо Руси како вам овај ватрогасац пали ватру!?



1 comments:

Unknown 2. децембар 2017. 18:56  

Postovani Dragoljube,Vas sam se odmah setio kada sam procitao izjavu ruskog vatrogasca....svaka Vam cast na mejlu koji ste mu poslali.....i Vi ste jedini koji je to uradio.....u Boga se uzdam da ce od decembra biti jos takvih u Srbiji

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta