Plazma zid Nikole Tesle



Плазма зид Николе Тесле

-Како га обновити?-

-Намењено члановима Команде-540 и потенцијалним учесницима Трибине која се организује за странце који живе и раде у Србији
(Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2018/03/tribina-u-beogradu-za-strance.html)-

Никола Тесла је ванземаљац, више биће, пишем је а не био, јер Виша бића не умиру, са мисијом на Земљи.

Учинио је што је требало да учини, али се мало заборавио, хтео више него што је писало у одобрењу-кажњен је јер је радио за капиталисте да би они зарађивали, те је и он кажњен новцем-умро је као последњи просјак,насилном смрћу у једном америчком хотелу.

Убили су га Американци мислећи да он не жели да им преда своје патенте-патенти осим оних које је подарио људима, нису ни постојали, оно што им је подарио је било оно на шта су гласила његова одобрења, остало је мимо тога, остало је невидљиво, део принципа је злоупотребљен за ратна средства. Оно што су тражили Американци од Тесле он није могао да им да, јер је то могао да реализује само он, није било преносиво!

Николини патенти нису морали да садрже било шта ако су то били проналасци везани за Енергије, они су постојали само  као цртежи-упутства, које је он примао за извесне електро-механичке уређаје, јер су то били послови које су морали да реализују други људи, занатлије одређене струке.

За све остало је била довољна само његова јасна замисао, јасна жеља шта би он да се догоди у материјалном свету…. И то се остваривало!

Та остварења нису била зависна од његове удаљености од територије на којој су се његове жеље претварале у стварност, често су то биле његове најслободније жеље изаткане из маште усамљеног, мало почовеченог вишег бића, међу људима! Он се и играо, изазивајући незамисливе ефекте са електрицитетом Етра, доказујући и показујући људима да постоји много важних а невидљивих околности у самом њиховом окружењу, које они сами не могу да изазову због слабе снаге њихових жеља, и непоседовања шифри за добацивање тих жеља до Предела Моћи у којима се доносе одлуке о жељама свих живих бића у Васиони.

Због тога се његови кроки цртежи ни формуле не могу реализовати, без њега! Због тога се његове замисли ни дан-данас нису потврдиле, јер 
Никола није знао и није ни требало да зна, како се те његове жеље остварују-покушавао је да то сам себи разјасни, губио много времена и енергије, због тога се мало дружио са људима, мало их је познавао, и они су га лако варали, никако не схватајући да је он само један мали изабраник који је људима требао да донесе оно што је и донео, јер нису људи тада као ни сада били спремни за више од тога.

Ово што се тиче напретка после њега су патенти Палих Анђела, које они богато удељују својим верницима, и то су углавном страшна оружја и оруђа за рат и уништење! Људи се диве слугама Палих Анђела који обнародују да поседују страшна уништавајућа средства, никако не схватајући да се слуге тих Палих Анђела међусобно такмиче како би све људе држали у страху. И не схватају да су све наводне противничке војске под командом Главног Слуге Палих Анђела на Земљи!

Убили су га неверници, Американци, није умео ни имао коме да пренесе како се његове жеље остварују, или нечије друге, а није ни морао да то зна.

Због неверовања ни некадашњи краљ Југославије, Александар Карађорђевић није са Николом постигао договор: Да се Николи обезбеди пензија, а да он обале Јадранског мора и границе целе тадашње Југославије заштити тзв. Теслином Енергетском Плазмом - би је то за краља неверника само фантазија једног научника у коју он, напирлитани тамнопути спечени неверник у шареној одори, није могао да поверује, јер је краљ био масон који се поклонио свом богу-човеку на челу масонске организације којој је припадао.
Човек који има за команданта човека, било којег и било каквог, је само мали зависни роб, и жеље таквих се не чују у Пределима Моћи.
_______________________________
*Ко данас располаже Tеслиним патентима?
*Како функционишу Теслини патенти?
*О Божијем Енергетском Заштитном Кишобрану.
*Колико кошта и како се плаћа Заштитни Кишобран?
*Ко су људи чије се жеље испуњавају?
_________________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=266

Нудили смо прошле године да се у Команду-540 учлани србски цар Вучић, и руски, Путин, игнорисали понуду, сада ми игноришемо њих!


*Слава нашем Живом Богу Србу!
*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 7.3.7526/2018.г. у 13,13 ч.
(Написано и запечаћено, у ноћи 6/7.3.2018.г. од 23,28 до 00,39 ч
.
_______________________________


Снимљено 7.3.2018.г. у 13,20 ч.
-Застава Немачке и гужва иза ње

-Стандардно прикривање Руса-Застава Русије 

_____________________________________
Снимљено 9.3.2018.г. у 20,28 ч.-


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta