Uzaludan trud Orkestra!


Узалудан труд Оркестра!


-Ко наручује музику у Србији?-




Као по устаљеном обичају, прво на сваких 20 година, а сада и чешће, неко у име Србије тражи од Ратног Оркестра да у њој засвира…. Сада се то синхронизовало, па ратну музику наручују: „Познати новинар и аналитичар“, састављач прогноза, политичких и других збивања, које се никада нису потврдиле, који стално по задатку оних који су га основали подржава и придржава кога треба, али и нас у Србији, иако је он само овде гост јер га је Служба овде прекомандовала,  припрема за рат који само „што није почео“!

Уз њега су и други тзв. аналитичари и прогнозери – правници који се разумеју у ракете и тенкове, лекари који се баве геополитиком, политичари који никада нису ни један динар зарадили мимо политике, самозвани србски хероји и патриоте – Цигани, названи само у Србији јединственим именом „Роми“, ваљда су они остаци оног некадашњег Ромејског царства, нигде их друго нема, али су овде гласни и у политици, ту су и политичари из Босне и Црне Горе…. и нешто мучењака из Србије који не знају куда би и шта би – сви су „патриоте“, само једни позивају амерички а други руски музички Ратни Оркестар, све као да им није исти диригент и директор, правећи овде погодну климу да се ми Срби, Србијанци, примиримо и помиримо са околношћу да ће Ратни Оркестар опет засвирати…
Исто као када нас је Црногорац, Слободан Милошевић припремао за гиљотирање од својих пријатеља из Америке, одакле нам је дошао на место председника, само:

Рата у Србији више неће бити!
Ми смо наше изратовали, сачекаћемо да падну ови за чије се оркестре Србија спрема, више никада нећемо ратовати са једним да би помогли другом… Никада!

Узалуд ових дана најаве великог сукоба у Републици Србској, у Македонији, а онда се Србија подразумева!

Они за које смо вазда истурали своја уморна леђа наводно су доставили строго пов. Информације србијанској полицији како ће 14.5.2016.г. у Бања Луци започети рат….
Е то је прежвакао као неминовност чувени аналитичар  из Србије, глумачком истренираном позом то нам је саопштио и онај из Србије који се углавном у све разуме….

Забранили су страшно моћној „патриотској“ организацији из Србије која је пре 15 дана на изборима освојила целих 0,35% гласова да са својом моћном армадом од целих 120 чланова пређу Дрину и утичу на исход рата који је тамо јуче требао да почне….. понављале се слике из Македоније, са паљењем гума и канти са ђубретом, увек од њих 100-200, ја недавно тамо био и од жељеног рата тамо нема ништа, неће Македонци да ратују, посебно сада када је стигао парадајз, па се чекају диње, лубенице, грожђе, то је добар, миран и вредан народ, а они који разрађују сценарије како ће се побити Шиптари и Македонци, само да обавестим, да ће сви Шиптари из бивше СФРЈ сада узети пасоше тзв. државе Косово и у наредне две године се иселити код оних који су им, њима и нама, разбили заједничку државу…. То сам непосредно проверио пре само 45 дана.

Значи, нема ко ни тамо да ратује. А што се тиче „ратника“ из Србије: Њих може да организује само власт, ако буде толико луда па да ризикује сопствену судбину – остале групације из било које категорије су НЕРАТНИЧКИ расположене.

Ни ова збуњена и успаничена и још неформирана власт неће бити рушена никаквим насиљем, сама ће пасти када утврди да не зна куда ће и како ће даље, када више не буде пара за функционисање државних и јавних фирми… као и у свакој породици, тада ће се морати сагледати како даље.

Ослонац на организацију музике Ратног Оркестра од стране Америке или Русије, зависи од нас овде, ми смо се њихове музике наслушали, нећемо их примити нити се за њихове интересе ангажовати. А руску војну помоћ у макети Система „С-300“ ставићемо испред руске амбасаде у Београду за сваки случај да се неко на њих не баци каменом, испред америчке амбасаде ћемо поставити најмање две хаубице  типа „Соња“ и оне ће је чувати да неко у њу не провали и украде демократију коју Америка разноси по свету.

Значи:
чекамо, пушимо, пијемо пиво, пљуцкамо на њихове најаве како рат у Србији само што није почео и спремамо се за главни летњи догађај, а он је:
У јуну Вучићеви велики пријатељи, Немци, изгласавају Резолуцију  о геноциду Отоманског царства над Јерменима, Таип Реџеп Ердоган, уклања рампу и милиони избеглица из Сирије који су сада у Турској крећу ка демократској грађевини којој је темеље излио друг Адолф Хитлер, Немци тада укидају визе за Турке, па њих неколико милиона креће код својих рођака у Немачку, а ми као вазда добри домаћини и они преко чије њиве иде Главни пут на траси Лондон-Багдад излазимо на тај пут са чајем и другим понудама и то делимо оним који се крећу ка  Загребу и Будимпешти… они ће за нас вратити наше дугове тој Немачкој. 


Тада и код нас стижу диње и лубенице, потом и грожђе, печемо ракију, псујемо власт по обичају, али је не дирамо јер је само сажаљевамо у неком свом задовољству што Србија функционише и без власти, јер ми знамо како и шта треба….падају нарко-империје у Србији у својим борбама за тржиште које се угасило само од себе, јер новца више нема за опојне дроге, а када се тај сукоб заврши, онда ће Србија изгледати друкчије у смислу редоследа „угледника“и „моћника“.

„Аналитичари“, „Прогнозери“, „Ромови“ и политичари пореклом из Босне и Хрватске, пробају да нас освесте, нико  их не слуша, државе које су кажњене одлазе у затворе и у пропаст, а ми се овде организујемо како се буде могло и морало, не ослањајући се на оне које је 1945. довео Јосип Броз и Јефто Шашић (ОЗНА) и 1990. Слободан Милошевић, утврђујемо које позивао стране Ратне Оркестре да свирају у Србији и награђујемо их како су и заслужили, код нас навиру избеглице из Грчке, Украјине, Немачке и Русије… опет се организујемо за прихват и помоћ, попуњавамо празне куће, стабилизујемо се и поправљамо што је покварено. Власт ће преузети Србија!  Ненасиљем!

Без узбуђења због ракета у Дивоселу у Румунији, због оних у Пољској и Бугарској, због оних у балтичком региону – све су то игре краљева чоколада, нафте, гаса, хероина, кокаина, и све су то слуге оних неколико значајних породица које држе сав новац овог света и који на свако утврђење пошаљу само по једног магарца са пуним бисагама злата и оно, магаре, сруши то утврђење!
Без страха од Америке, Русије, Британије, Немачке!

Бојмо се само нашег Живог Бога и без бриге
!

Драгољуб
Постављено 15.5.2016.г. у 15,10 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta