Duginove zablude...



Дугинове заблуде или Данајски поклони?


-Шта Руси не могу да науче-


Веза: Како роб замишља слободу?
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/11/kako-rob-zamislja-slobodu.html
 

____________________________

АЛЕКСАНДАР ДУГИН:
 АКО ЦРНА ГОРА УЂЕ У НАТО, ЂУКАНОВИЋ ЋЕ БИТИ ЗБАЧЕН



"У нашој породици, заједно са Русијом, српски етнички простор био би слободан, јер ми смо браћа.
Као и у свакој породици, требало би поштовати старије, али би тада били заштићени и слободни у оквирима породице. У оквирима НАТО били би само механички дио једног концентрационог логора, упали би у ропство. Дакле, имате избор између пријатељства и братства са својима или ропства туђину, силама које су бомбардовале Југославију и Београд. Према мом мишљењу, улазак у НАТО представљао би кратковиду одлуку."


_______________________________________

Доскорашњи, можда и садашњи, човек близак некима из врха руске власти  као да је задужен само за нас – за Србе и Србију. И као да је задужен да нас непрестано нервира причом како су Бугари некакви Словени и браћа-можда јесу њима, али са нама тај црни народ Бугара нема никакве везе.

Мало, мало па нам удели савет, понеку критику, изгрди нас, потсети да смо браћа, да су Руси старији и да се старији мора поштовати, а по њему старост се утврђује величином броја становника и територије, сада би да скрене озбиљну пажњу Црногорцима да ће Мило Ђукановић, због издаје бити збачен са  власти, са неким правом као да су у Русији збацили са власти све издајнике о којима он говори као о петим и шестим колонама у самом врху власти Русије, ваљда ће Мило Ђукановић бити збачен од тих истих Црногораца, који га годинама без проблема изгласавају за оно зашта се Мило кандидује, или мисли да ће то неко други да обави…. И то ако Црна Гора стварно уђе у НАТО савез – а она већ ушла и гледа своје интересе, исто као и Русија.  

Наш брат Александар Гељевич Дугин не види у непосредној близини Русије да им се измакла Украјина, не види да су дигли руке од Новосрбије назване Новорусијом, која је у фази борбе за отцепљење од Украјине, он не види ни да им путем Украјине иде и Белорусија, али је 2.000 км удаљена Црна Гора та на коју треба обратити пажњу, не каже да је Русија пре неколико година одбила да дā држави Црној Гори кредит, није хтела ни у рубљама да га исплати, не говори ни о својој државној неактивности, ни о понашању руских грађана који бораве у Црној Гори, стално или повремено, али их (Црногорце) упозорава да пазе шта им се све може догодити. 

Наравно, помиње и нас, Србе и Србију, понавља како смо браћа, али никако не каже ко је ко у том братству, ко је старији, ко је коме дао језик, писмо, веру, чију је ко  историју присвојио…. Него само о њиховим геополитичким потребама.

А и ми и Црногорци сити најава њихових Данајских поклона. Брат Дугин у својој величини не чита шта ми обични Срби мислимо о његовим и уопште о руским ставовима и упозорењима, и поред силних обавештајаца који пажљиво, из Београда и Сибира, прате шта пишем – па му скраћујем пут дајући му линк ка њему интересантним чланцима које не воли:


Узалуд труд брата Александра, баш узалуд!


Празном руком би да неког намаме…. Али то више не иде.

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/05/ocevina-se-ne-kupuje.html

Драгољуб
Постављено 18.5.7524/2016.г. у 22 ч.
________________________
Снимљено 23.5.2016.г. у 12,58 ч. - Застава Русије

1 comments:

Borislav Milisic,  23. мај 2016. 16:17  

Mnogi od nas Srba i Rusa se kunemo u Putina da je najzad dosao neko ko zastupa i bori se za nase interese ali da li je to bas tako.Velica se njegov genijalni potez vracanja Krima matici Rusiji ali se precutkuje njegovo olako Prepustanje Kijeva i veceg dijela Ukrajine zapadu sto je sami pocetak i srce carske Rusije.Isto tako se velica njegovo efikasno i uspjesno vojno djelovanje u Siriji a ustvari se ponavlja ona stara taktika kreni stani koja se desavala i u ratu na nasim prostorima koja nigdje ne donosi prave rezultate ali se svim silama zeli reci da je pobjeda vec ostvarena u Siriji.I samo njegovo porijeklo je donekle obavijeno velom tajne mada neki izvori kazu da je po muskoj liniji hazar a zna se i da je Medvedev po zenskoj liniji njegov saplemenik a i skoro svi njegovi saradnici i oligarsi su hazarskog porijekla pa se pitamo koliko zaista oni kao takvi rade za Srbsko-Ruski interes.Isto tako treba napomenuti da je crvena petokraka jos uvijek njihovo osnovno znamenje a sto nema nikakve veze sa istinskim Pravoslavljem cak se u potpunosti kosi sa njim i kad se sve to ima u vidu onda, nazalost izgleda da smo ponovo u jednoj velikoj zabludi koja bi nas mogla, a narocito Ruse, kostati veliki stradanja jer su sile mraka sa zapada u potpunost opkolili Rusiju.No ne kloni duhom Srbski rode ma gdje da si po svijetu pa i u Rusiji no vjeruj i znaj da uz Boziju pomoc sve nam je moguce tvoriti ukoliko smo spremni da se u ova burna vremena koja nadolaze prikljucimo odabranima u Komanda 540 i Srbih 888 u otadzbini koji su vec organizovani i rade na preuzimanju vlasti u Srbiji i sveSrbskom preporodu a onda na budjenju brace u najvecoj Srbskoj zemlji, Rusiji.Dragi brate Dragoljube jedno od pitanja nas iz rasejanja je, i ako u duhu osjecamo bliskost idejama ovi pravi Srbski organizacija osnovno pitanje je kako se povezati sa njima ako ima interesovanja i kad je krajnje vrijeme da se vracamo u Otadzbinu prije no sto bude kasno.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta