Potapaju se medjusobno!



Потапају се међусобно!

-Пут до Истине, технологија поступка-

-Намењено за чланове Команде-540 и потенцијалне учеснике Трибине за странце који живе и раде у Београду-ближе под http://komanda-540.blogspot.rs/2018/03/tribina-u-beogradu-za-strance.html-

Ево мене, обећао сам ти то, имали смо,  на Сретење, Зборовање наше Групе „Србих-888“, то је наша Србска Духовна војска, преконтролисали смо оно од пре неколико година, извршили мале корекције, и нисам хтео да те оставим да о свему сāм закључујеш, а догађаји се убрзавају сразмерно брзини пропадању оних подсечених великих држава из 2011.г.!

Видим ишао си да нешто приватно молиш оног твог познаника који има велику улогу и планове, али је он сада у великом страху од онога шта све треба да се догоди ускоро, а он за то није спреман, зна он сада да је требао друкчије, али је касно, у суштини му је било жао пара…. Стално му је некако било мало, и није плаћао на мостовима па га дочекала ћуприја на којој се скупље плаћа, преко које би сада сви, настала гужва, могу да га гурну па да се утопи у води, тако мора, сам је крив, штедео на ономе на чему се не штеди!

Ови са којих смо уклонили Заштитни Кишобран, мислим на Русију, за коју си нас годинама молио да то не чинимо, јер их ниси у довољној мери познавао, кисну, труле, побуђавили, велико је комешање тамо сада, не мешамо се, само их гледамо, тако је то када се човек и држава коју он представља учине довољни сами себи, када помисле да могу све сами.

Посматрамо и оно што радите ви окупљени у војску Команде-540, добро је то све, припазите мало да вам се пажња не пребаци на гошћење уместо на обуку, информисање и мере које предузимате, не заборавите да оне богате трпезе нису израз Принципа Довољности, саветујем ти да се све то врати на почетно, оно што сте ти и она млада девојка, твоја унука, припремили пре три године на Равној Гори, нека вам буде мера, нека се домаћице не такмиче, и смањите мало са вином, смањите и са интересовањем за употребу Енергија као оружја, прескочили сте много важнију лекцију коју си им ти предложио, али им  она није толико интересантна, она око лечења људи.

Много је већи успех неког излечити и измолити да му се врати оно што му је ускраћено него некога том Енергијом покосити… објасни им то, иначе је добро, добар је и онај предлог који сте лако усагласили и усвојили да се не мешате у догађаје до Петровдана, када би требало да вам се омогући да започнете са правим послом. Дотле ће вам се створити сви потребни услови, ми смо спречили да вам се нуди новац неутврђеног порекла, помогли смо ти јер је у основи и твој став такав, па вас нисмо ставили на такво искушење да почнете нешто са тим новцем. Са њим се ништа добро не може учинити.

Видео си како су Руси платили понижавање поклонима Србији авиона са авио-отпада, не обраћај пажњу на њих, све им је лепо објашњено, знају, али ће они упасти у страшне проблеме иако су са пуним касама новца и подрумима пуним злата, јер ће им зафалити добра организација. Они не верују у нашег Господа, већ у свог балсамованог којем држе почасне страже.
Ево, то ти је све што ти је потребно. Видим да гледаш оно из 2011.г. – јесте, то је то, то је оно што је одобрено и што је сада свима видљиво.

Одох, имам јагодњак од пола хектара, треба око њега да се ради, али шта вреди нама сељацима када нам онемогућавају праве тржишне цене, укидају нам наше мале хладњаче и монополишу трговину тим воћем. Масовно се крче јабучари, прошле године је јабука слабо родила, а када роди онда нас уцењују ниским ценама, ми који производимо најмање добијамо, заправо не покривамо ни трошкове производње, па ћемо са тим да престанемо. 

Купио си неки дан у продавници јабуке које су исте као наше, видео си им и изглед и осетио укус, па намераваш да их бациш…. Е, то за контејнер се плаћа скупље од наших јабука! Да неко заради! Зато смо и усвојили све оно што сте предложили, и зато вам се и усваја све оно што желите да постигнете лансирањем Србских Ракета-ПГ!

Испратих мог Монаха без манастира, који ме повремено посети, охрабри и информише, и после њега пишем овај наслов, који је превасходно намењен члановима Команде-540, мада би можда био од користи и осталим мојим читаоцима.

Гледам један папир из 2011.г. који сам нацртао по тадашњим упутствима Монаха без манастира:

Сада је и оним најопрезнијим, оним којим је то тада било невероватно, ( 31.1.2011.г. са допунама од 22.7.2011.г. све орочено на 16.9.2011.г.) да ће тада велике силе, економије, ратне државе, уцењивачи остатка света…. Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка и Британија, ускоро почети да стагнирају и пропадају. Тада почело, сада се већ назире крај!

Ко све није долазио код мене, коме све нисам објашњавао, коме све нисам дао написмено-нико ме није чуо ни разумео, нико није веровао. Дато Русима, масонима језуитима, британској и америчкој тајној служби, преко њихових веза у масонерији, Сионском приорату, али без икакве користи, подсечено мора да падне! Јер је одобрено када је тражено!

Није тада тражен начин тог пропадања, а ево доживљавамо да гледамо да се као утопљеници ослањају једне на друге, потапајући се тако сви у приближно исто време. Гложе се ко ће пре потонути, као да редослед није унапред одређен-он је: Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка па Британија. 

Оне четири накнадно додате пропадају посебним редом, који није строго зависан од ових главних, оних на које се мислило када је из Србије замахнуто косиром…..

Тада је била остављена по страни Аустралија, Јужна Африка, Бразил и Индија, али су почетком 2012.г. и оне придодате у овај пакет подсечених држава-ове последње четири због нечињења!

Нама, људима, целог оваквог света, је проблем што се  мисли да се до Крајњих истина долази само научним експериментима, уместо и промишљањем и тражењем одговора, али не од самог себе!

Најчувенији научници без вере, и без уважавања и Правила Метафизике, (која је у својој суштини промишљање о ономе о чему нема описаних искуства те се сматра нереалним, то је оно „Иза“ јер је Метафизика грчка реч а „Мета“ значи „Иза“, иза познатог и признатог), неће успети да изведу правилне закључке чак ни о најобичнијим стварима и догађајима – јер, нема ничег обичног, неповезаног, десинхронизованог или непотребног и јер све појединачно чини једну целину!

Не треба судити ни доносити закључке о било чему појединачном, већ на месту тог појединачног у целини.

Као што су и неживи предмети делови целине коју називамо природом, тако су и све особине једног човека здање тог човека, а сви људи појединачно су делови Једног, Творца свих људи са телима у које Он, са тачним планом и јасним задатком, на одређено време, дислоцира један  свој део који без обзира колики је увек представља Њега целог!

Тај малени Његов део је дух душе човека, погонска јединица душе човека која командује телом као оделом те душе и као извршиоцем одлука такве душе, ма какве оне биле!

Будући да је то тако, несумњиво би требало да за све нас буде да смо ми сви браћа и делови Једног, да смо они који творе Целину чији смо делови, са улогама добијеним од те Целине, у време трајања свог живота.

Научници доносе погрешне закључке ослањајући се на знања људи која су усвојили и она своја, која су садржај туђих усвојених знања и знања до којих се долази и сопственом промишљањем и искуством.

Научници који знају колико је мало њихово знање, промишљају, сумњају, постављају питања и граде хипотезе поводом своје сумње, тражећи одговоре и тако схватају ограниченост свог знања. Када се то деси они постојеће своје знање гурну у страну, па као препорођени и као новорођени, духом наравно, ослобођени стеге у којој је био стегнут њихов дух и њихова логика почну их користити, дух и логику, размишљајући МЕТАФИЗИЧКИ о ономе што је иза познатог, признатог, описаног, наређеног да је то Крајња истина о којој се не дискутује, што у суштини значи да тако ослобођен дух и логика почну да добијају одговоре из своје ослобођене логике, као део Логоса, да добијају одговоре од пробуђеног Духа у њиховој души! То се догоди само тада и само онима који себи тајно признају "Да сами ништа не  могу!“.
Тада им се пружа помоћ!

На различите начине им се дају одговори на претпостављена или на већ дефинисана питања.

Духу који себи призна да сāм, као делић одвојен од Целине, а одвојен је све док не почне да тражи помоћ кроз признање да сāм не може да нађе одговоре на питања која поставља или само претпоставља, у помоћ прискаче Целина, чији је он део, која зна све одговоре..

Што чешће довођење духа човека у стање признања да као одвојени делић Целине не може да реши проблем, то чешће поистовећивање тог делића са Целином, те се временом такав дух човека почне осећати Целином, а такво осећање припадношћу Целини доводи до ојачавања таквог духа човека, односно његове душе, па се оправдано тада може говорити о рађању Новог човека у истом телу, јер је тело-одело, али нема човека без душе, а ако је у њему нова душа, са ојачаним новим духом, онда је у питању и нови човек, који ће од тада то своје „ново“ показивати кроз извршење наредби Новог духа.

Ово ојачавање има неколико варијанти-од ојачавања постојећег духа, до замене духа, када се и у форми и у суштину може говорити о Новом човеку у старом телу!

Тада се заправо говори о препорођењу, просветљење, сазнању, тада се таквом духу, заправо, покаже Целина или они који тој Целини помажу, па је такав дух сада постао свестан ко је и шта је, тада је он доживео непосредно искуство са Оним који је Целина, и од тада он себе сасвим  слободно може да крсти теозофом, али је та околност доживљавања непосредног искуства са својом целином названа  страшним именима - од секташа, до оних који атакују на овакву цркву, па се те околности називају тако. Теозофи су проказани од глупана који не знају, од глупана који присвајају без промишљања туђе ставове или  мишљења, као да сваки човек са својим духом не може да промишља и добије помоћ у решавању својих дилема!

Најпознатији теозоф је сам Риста Србин, назван Исусом Христом, о чијим се спознајама Бога пише у сва четири Јеванђеља, да би црква у којој су та Јеванђеља оличења Истине, о теозофима говорила као непријатељима цркве и секташима! Ко је ова, и чија је, наша садашња црква?

Да ли је она због тога јединог теозофа СПЦ Др Јустина Поповића занемарила а пре одласка са овог света дуги низ година га држала у манастирским притворима! Без наногице, али под надзором.

Нама обичним људима се сугерише да без промишљања, треба да прихватимо све истине саздане у црквеној Догми, код њих у школама је Догматика главни предмет-она брани ПРОМИШЉАЊЕ!

Поповима и верницима који су спремни да то послушају, сугерише се да не промишљају, већ да верују ономе што свештена лица говоре, (мислим на попове са малим општим и посебно стручним знањем), зналцима извесних црквених ритуала, али и оне на вишем нивоу, а зналци ритуала и поступака  постоје у сваком послу, као када неки мајстор неког заната обави посао, скине одело, опере руке и потом живи у складу са наредбама духа и душе ју свом телу.

Замена духа у души човека се догоди у тренутку када је душа стасала да без протеста прихвати нови дух, као своју погонску јединицу, без обзира на навике настале под оним старим - тело: Па оно се и не пита, оно има неке своје добре или лоше навике, али је нови дух у души тај који утиче на поступање тела – и најгоре навике тела, као алкохол, дроге, дуван, настраности различитих праваца нестану, тело МОРА да извршава наредбе духа и душе.

Ако је душа прихватила новог духа, несумњиво је да се добија нови човек, без обзира на старост тела у којој се то догађа!

Нови човек у спрези старог тела,  старе душе и новог духа, постају целина од то тренутка! То може бити  нама познати човек са просветљењем и новим знањима до којих је дошао на скоро необјашњив начин, другим необјашњив, али њему самом је то увек познато, о чему он избегава да говори.

У зависности од духа који се уселио у постојећу душу човека можемо говорити о просветљеном човеку који је изненада добио нека знања, али и о потпуном Ванземаљцу, човеку са духом неког Вишег бића које зна многа, људима недокучива, знања.

Људи-Ванземаљци, научници или експерти за неке конкретне послове у различитим областима су научници или експерти, али су они увек МЕТАФИЗИЧАРИ који промишљањем и добијањем помоћи од Целине, када то заслуже, долазе до добрих Крајњих закључака, до Суштине, која је увек и само Истина.

Овде сам дао пут и технологију претварања човека, научника или занатлије у метафизичара, у онога који тражи и добија информације „Иза“ уобичајеног и познатог, самом околношћу што себи признаје да то „Иза“ постоји, односно признањем да он сам без тога “Иза“ не може да нађе решење проблема!

Наравно, ово је скраћена процедура, али је она довољна за почетак и за самонапредовање, самообуку, самообразовање, све уз поштовање услова „Да без мене ништа не можете!“Риста Србин, назван Исусом Христом, својим ученицима.

О избору тела, о искушенима на које се ставља његова душа, као услову за ојачавање постојећег духа или замену духа у постојећој души у телу човека, говорио сам овде у више наслова, о томе сам штампао и књигу која се зове „Замена душе“. 

О овој теми постоје кубици црквених, филозофских, психолошких и психијатријских књига, постоји и много књига антропозофа др Рудолфа Штајнера, он је чак писао о школовању за ову врсту измене духа човека, али се он бави само техникама, он говори о степеницама у том школовању, о врло напорним вежбама, јер се радило о човеку који је имао могућност да завирује у знања „иза“, али је остао ускраћен за једноставно објашњење јер себи није могао да каже  да не могу људи по својој вољи да залазе у Више светове сазнања, да не одлучују људи о томе чији ће дух бити замењен, јер је др Штајнер био изврстан техничар, он је брусио постојећи дух човека не могавши да објасни услове под којим се он једноставно замени, он није ни веровао да је власник духа Онај који га је дислоцирао у душу неког конкретног човека, није веровао да Тај једини који о томе одлучује, па је о духу говорио као о неком власништву човека, али нико се још није докопао знања из тих његових Виших светова, уз коришћење знања и упутстава др Штајнера.

На њега сада овде у Србији, личи један пензионисани војни пуковник који се као бави енергијама ума људи, и Александар Гељевич Дугин,  Рус који Србима-глупанима и русофилима, продаје муда за бубреге.

И они би да зађу  и виде оно  „Иза“ као што је то хтео и др Штајнер, али се кључ од тих врата за залажење „Иза“ не даје свакоме. Не може вежбама, није то атлетика, али пробају многи уз помоћ дрога, као Нострадамус, и  милиони наркомана који у том стању покушавају да провале „Иза“!

Аристотел је целог свог живога само то  радио, писао како се то може, после њега вековима се систематизује шта је он то хтео да сазна и докле је у томе стигао. А све је у прихватању „Да без мене ништа не  можете!“ и у прихватању ове скраћене технологије за просветљење, кроз добијање права да нам се дух ојача или  замени, као што се то догађа, стално, код оних које одабере Онај који о свему одлучује. Али: На Аристотелу, Платону, па онда по многим другим, многи су стекли научне титуле који се ките и хвале, а  не знају ни најједноставније. А Господ је све уредио на једноставан начин.

Метафизичка знања су ту одмах, „Иза“ - она су нам на дохват руке, на видном месту, а истовремено сакривена толико колико је велика сујета разних научника, свештеника, теолога, филозофа, владара, колика је гордост и колики је отпор признања вредности и моћи Целине, којој припада сваки дух у души човека.

Лоши закључци оних који су у дилеми да ли да верују  постојање Целине:

*Патријарх Павле (Световно име Гојко Стојчевић),
човек који нас је све придобио својом претераном скромношћу, у својој исповести штампаној у књизи „Будимо људи“ говори о својој сталној дилеми да ли Бог постоји, о проблемима са предмета Догматика на студијама, а када је са свом том дилемом успео да догурао и до места Патријарха СПЦ и када је одлазио у некадашње своје испоснице у планинама око Чачка, доживео је да му један сељак дође у посету и да за нешто тражи његов благослов којом приликом је тај сељак обавестио Патријарха Павла да је видео и разговарао са Анђелом, нашта му Павле одговара: „Не причај глупости, ја сам свештеник већ 60 година, па нисам видео Анђела,  а ти га видео!“.

Умро наш добри Павле као Патријарх, а није сазнао да се Анђели показују коме треба, када треба и ко заслужи, не марећи да ли је он свештеник;

*Наш уважени теолог, епископ, писац многих религијских књига доктор теологије, много паметнији и образованији од мене, др Николај Велимировић, о Дарвину говори као о генијалном проналазачу јединства човека и природе! Не објашњавајући на кога мисли под природом и не изјашњавајући се о настанку човека, а Дарвин је заговорник Еволуционизма, који нам ја наметнут као научна, иако никада доказана, истина коју морамо да прихватимо у школи ако хоћемо двојку из биологија!  
Што ће рећи он, Дарвин, пориче Стварање са намером од стране Господа, а Николај му аплаудира!

Није нам Николај коментарисао околност нашег настанка од мајмуна одређене врсте која се у једном тренутку преметнула у човека, то по том генијалном Дарвину,  али само тада, после тога су мајмуни остали мајмуни, нису сви прерасли у људе, али се догађа често и сада, обрнут процес код многих  људи, чак и оних уважених.

Николај говори да ће прихватити да је целокупна историја човечанства велика заблуда, ако му било ко докаже да два некултурна чобанина вреде више од Русоа и Толстоја…. из разлога њему познатим: Пренебрегавајући при том да је Толстој атеиста, противник цркве и Бога, да га је руска црква анатемисала и избацила из редова верника, то је Николај знао, али нам је и он пробао да прода муда за бубреге… А познато је да су многи чобани вреднији код Господа од многих епископа, какав је и сам Николај.

Разлог Николајев:
Дао потпис да постане масон!

Награђен:
Велелепна гробница у наменски озиданом храму, од стране његових другова масона и комуниста, у Лелићу код Ваљева у којој се не може видети његово неиструлело светачко тело као једини поуздани знак да је неко био мио Господу;

Постао светац иако се никаква чуда нису забележила поводом њега-а то је обавеза, уз комисијске извештаје и остало…;

Штампају се на велико и дистрибуирају по свету његове књиге;

Казна:
Нама чуда на његовом гробу,  нема навале народа, на силу се Николај држи места које су му дали људи.

Упоредити са  Светим Василијем Острошким, у манастиру на Острогу, па закључити која вредност  где има цену!

*Лоши владари држава се не уздају и у Бога, већ само у себе, па их Господ пусти да падну и разбију се у парампарчад! Увек, то је неизоставно. Код нас је то већ стандардно.

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 15.3.7526/2018.г. у 17,53 ч.
(Написано и запечаћено 13.3.2018.г. у времену од 22,08 до 23,02 ч.)
_______________________________
Снимљено 15.3.2018.г. у 20,39 ч. -Застава Немачке



1 comments:

Unknown 15. март 2018. 22:59  

Једном приликом је на РТС-у био гост један наш научник (заборавио сам му име), професор физике на Оксфорду, веома популаран код студената. Говорио је о разним популарним темама: о честицама, путовању кроз време, телепортацији и сл.
На крају га је водитељ питао: Да ли после свега, по вашем мишљењу постоји Бог.
Он је после краћег размишљања рекао: Не, мислим да не постоји.
То довољно говори о данашњим научницима.

Александар Новчић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta