Sve po spisku!


Све по списку!

-По Азбуци- 

Стицајем околности сам се ових дана нашао у групи људи који су уздисали због скорог доласка дана „Д“, због постојања страних спискова по којем ће се хапсити неки Срби-патриоти, кажу има их на том страном списку око 45-50 из Србије и око 10 из Црне горе, остали до 150 колико их је на групном списку отпадају на Косово и Метохију, Албанију, Македонију, Босну и још неке околне државе. Србима је указана почаст по броју оних који су се нашли на том списку.

Објављено је да се међународне полицијске снаге предвођене америчком криминалистичком полицијом  већ поодавно налазе у Албанији, са намером да „Великим хапшењима“ ставе под контролу главну привредну грану те државе, која производи 1.500 тона индијске конопље, за фармацеутску индустрију, али и за илегално тржиште, за ту робу Албанија годишње заради 7-8 милијарди америчких долара.
Укину ли јој ту производњу, може се рећи да се та држава враћа поново на просјачки штап на којем је била све док Косово није постало интересантно за Америку, када је Албанија постала оперативна база за припрему отимања Косова и Метохије од Србије.

Следећа на том списку је Црна гора, позната такође и по посебној привредној делатности која се туiе трговине цигаретама и кокаином који се за добар део Европе допрема бродовима до обале Црне Горе. Укине ли се Црној гори та профитабилна привредна грана, враћа се Црна гора на гране из времена бивше СФР Југославије у којем је као неразвијена држава у оквиру Југославије, непрестано добијала дотације од осталих развијенијих делова Југославије.

Потом је на реду Косово и Метохија, укидање ове привредне гране ће само убрзати и у кратком времену учинити да та србијанска окупирана територија остане без Шиптара који се и сада плански  масовно селе у Немачку.

Македонија ће бити подсечена као важан транспортни коридор и са њом ће се тада моћи радити све оно што се сада не  може.

Босна и Херцеговина је задобила своју квоту на том списку.

Нас занима Србија
, она је добила трећину квоте и то су све родољупци и патриоте!

Америка се вратила на Балкан – чисти оно што је посејала, уклања политичаре који су дозволили да се криминалом угрожавају и амерички интереси на Блиском Истоку и у самој Европи, пословима са дрогама и оружјем.

Америку не занима чишћење Србије ни других наведених држава због добробити тих држава, већ првенствено ради елиминисања сметњи које оне праве на ширем плану, и Америка ће непосредно обавити чишћење ових патриота са Балкана, са списка од 150 угледника.
Друга фаза се оставља локалним снагама!

*Шта се одлучује у Да Нангу у Вијетнаму;

*Прва фаза Америци, Друга Русији;


*Сет мера за Србију на састанку у Русији;


*Савети властима Србије.



Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=238



Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Постављено 9.11.7526/2017. 01,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta