Trka ranjenička - Boško Obradović




Бошко Обрадовић:Bosko Obradovic-mc.rs.jpg



Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 618/2017,  Дана  6.3.2017.г. 14,10 ч.
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                                                      Бошко Обрадовић                                            
Име једног родитеља                                           Милисав
Датум и година рођења                                       23.7.1976.г.  
Адреса   
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила    6.3.2017.г. 14,10 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе               Фотографија, глас, стање бионергетстког система

*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:

Осредњи доток Животних Енергија на темени отвор, постоји већи број недефинисаних стратешких планова без њихове подељености, редоследа и динамике реализације – они су више ту као један конгломерат мисли како би што-шта било добро уредити, али без плана како и чиме, као ни којим новцем, те  о њима прича збрда - здола, како где и како када, уз немогућост да се на основу тих прича схвати шта је хтео да каже и објасни, има и много проблема око свакодневног, које покушава да реши уз ове недефинисане стратешке планове  али му ни то не полази за руком, извесне промене на очима-вероватно је у питању диоптрија, не функционише његов Нерв Вагус-веза измешу разуме и срца те никако да се доведе у стање хармоније и задовољства, нема ама баш никаквог набоја полних енергија нити потребе да се оне празне јер су непостојеће, нема промена на унутрашњим и спољним органима тела, делује здраво, али је неенергичан и млитав, нема у њему снаге да својом  причом привуче енергије које би окупале  оне које га слушају – не може да држи митинге пред већи  бројем слушалаца на отвореном, нити било где  без помоћи електронских појачивача, плафон су му сале Месних заједница, мање просторије и уз услов да нема непланираних и слободних питања, јер он не уме да на њих одговара, више се држи своје приче ма се она и не односила на питање које му је постављено.


Резиме:


Нема никакве шансе да успе у науму да се домогне столице цара Душана, а и било би то врло лоше по њега и државу, њему одговара досадашњи статус дугогодишњег културног и пристојног опозиционара који критикује власт  из државних амфитеатара који му се незнано како свих ових 18 година стављају на слободно коришћење. Свакој власти погодује овакав опозиционар,  није опасан, није скуп, и не галами превише, тек толико да се зна да има неко ко је против власти иако не зна шта би он чинио када  би  био на власти.  Није надрастао улогу библиотекара из Чачка, и потпуно је некорисна његова опозициона улога у Србији за све осим за њега лично! 

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:
  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Поред овог општег савета, додајем и напомену да је, имајући у виду своје квалитете, ипак догурао и до онога који жели столицу цара Душана - та жеља и некакво учешће у власти је оно што ни сам није смео ни да сања, али ће и то убрзо изгубити!


Др Драгољуб Татомировић


*Напомена:

*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.

*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!

*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.

*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души,  Oпојне дроге-насилно улажење у Више светове). 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta