Zahvalnost autora bloga svim donatorima


Захвалност власника блога свим донаторима

-Узвратна захвалност за признање и донацију-

Веза:
Блог „Златни Билтен“
http://zlatnibilten.blogspot.rs/
Блог: „Команда-540“
http://komanda-540.blogspot.rs/
Сајт: „Златни Билтен“
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/

Услужни програми аутора:

На страници у врху садржаја блога: А.Г.А. Криминалистичка школа

После шест година од отварања блога „Златни Билтен“ и више од 1000 ауторских наслова, објављених на два блога и једном сајту, аутор је уочио повећано интересовање читалаца из Србије и целог света (Блогови се читају у преко 45 држава и преко 250 градова широм света) за процедуру донирања блогова.

Било је и конкретних уплата на своју руку, малих сума испод 1.000 динара за које сам касно сазнавао, јер банка не обавештава за уплате мање од 1.000 динара, али и оних којим су се неки хтели да покажу да им баш иде.
Захваљујем се и на овај начин за сваку уплату као донацију, и поводом тога обавештавам о својој узвратној захвалности:

1. Сви будући донатори ће као моју узвратну захвалност добити писмени извештај моје Графолошко-теозофске ординације, на мејл са којег буду доставили податке који су ми неопходни и са којег буду обавестили о својој донацији.

2. Аутору блога су потребни лични подаци донатора, име и презиме, датум, месец и година рођења, и једна фотографија као за пасош.

Исте мејлом доставити на zlatnibilten@gmail.com.


3.
Извештај се доставља у року од око две недеље, зависно од броја извештаја које треба сачинити, за донације:


*1000 и више динара за читаоце из Србије, са Косовом и Метохијом, и из Републике Српске на мој Текући рачун у Србији
205900100880860098 (Текући рачун на име Драгољуб Татомировић) – без слања документа о уплати јер то обавља банка.;


*10 Швајцарских Франака и више, за читаоце из Републике Српске и Руске Федерације, које треба послати Western Unionom на адресу: Драгољуб Татомировић, Нехруова 131, 11070 Београд, Србија. Доставити личне податке и фотографију и податке о извршеној уплати или скенирати/фотографисати документ о уплати на
zlatnibilten@gmail.com


*30 Швајцарских Франака и више, за
 читаоце из осталих држава, Western Unionom на адресу: Драгољуб Татомировић, Нехруова 131, 11070 Београд, Србија. Доставити личне податке и фотографију и податке о извршеној уплати или скенирати/фотографисати документ о уплати и послати на zlatnibilten@gmail.com  



4. Исти извештај ће добити и сви редовно регистровани читаоци сајта Златнибилтен.срб, ако доставе тражене личне податке и фотографију.


Прилог: Показни Извештај сачињен за једног читаоца

_______________________________________________________________________________________________

Аутор
® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд

Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Криминолошко-теозофски програм за ресоцијализацију
„Рарум карум –Ретко и скупо“
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371

ПИБ: Нема, ради по основу ауторских права
Текући рачун:
Татомировић Драгољуб број рачуна
205900100880860098

 E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број  27/6-2016,  Дана 27.6. 2016.г.  у  ч.13,34
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                       
Име једног родитеља.
Датум и година рођења        
Адреса                                    
Телефон                                 
Датум и час утврђивања
дијагнозе/профила                  27.6.2016.г. у 13,34 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе: својеручни потпис, лично виђење, основни лични подаци.                  

*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:


Доток Животних Енергија на темени отвор обустављен – функционише по основу кумулираних енергија којим се напон смањује јер нема дотока нових, самим тим се не остварују уобичајене улоге тих енергија које синхронизују рад унутрашњих и спољашњих органа тела, нити износе из тела штетне супстанце које се стварају уобичајеним радом унутрашњих органа тела.
Снага се смањује, општа физичка, интелектуална, али и духовна, јер ово лице уочава промене у свом телу али их не разуме, плаши их се и покушава да утврди узроке тог свог стања у чему не успева, јер у обзир не узима могућност обуставе дотока Животних Енергија као могућу опомену или као казну за нешто што је учинио.


Ради се о лицу које је тежило перфекционизму у свакој својој делатности, до претеривања и до превеликог обраћања пажње на сопствене спољашње манифестације које су имале у имају за циљ да га увек прикажу у светлу изузетности – својим рукописом то недвосмислено потврђује.

Ово лице је типичан пример оних који мисле да све могу сами, заборављајући на опомену ИХ коју је изрекао својим ученицима а она је:
„Без мене ништа не можете!“ 


Овај човек је преозбиљно схватио своје послове не знајући за суштину своје  душе и њене овоземаљске мисије, пропушта да се игра, да бу
де дете, да своје мисли пусти да прошетају Небом, не дозвољава да се уочи о чему размишља, шта жели и каква му све помоћ треба. Мисли да све може сам па му је то и дозвољено – пуштен је да чини што сматра да треба, обустављена му је испорука Животних Енергија чиме је доведен у садашње стање у којем је држан све док се није у њему преломила одлука да затражи извесну помоћ, што је добар пут ка сазнању и признању да човек ништа не може без Бога, нити може све сам – до сазнања да Бог никога не терети преко мере његових моћи да тај терет и носи уз неопходан пристанак човека да му Бог помаже.

човек и умре када престане доток Животних Божанских енергија и када се оне које су у њему истроше, односно човек је жив докле год те ЖЕ дотичу. 



У овом тренутку нема знатнијих поремећаја и кварова на битним унутрашњим органима , али би они временом један по један отказивали, јер су они синхронизована целина и када стаје један стају полако и сви остали. 

Резиме:
Изречено све под „Дијагноза“. Уколико затражи одређене интервенције, оне су у неким ситуацијама могуће.

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.


авет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Др Драгољуб Татомировић, доктор права – криминолог и теозоф
_____________________________________________________________________


Др Драгољуб Татомировић,
доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 13.10.7525/2016.г. у 10,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta