Pet sudbina


Пет јахача и пет судбина

-Могу нас одвести на Поље Армагедон-


Првобитно сам планирао да поред шесторице који се баве политиком у Србији, за које сам израдио Дијагнозу укупног психолошког и биоенергестског стања, да и за најзначајнијих пет светских јахача, који нас лако могу одвести на Поље Армагедон, за Путина, Трампа, Меркеловиу, Ле Пен и Си Ђинпинга, урадим то исто као за ове из Србије, али сам од тога осустао - нама је доста и ових наших које никако да збацимо са леђа, јер нас јашу као да смо ми коњи, па нам је туга због јахање осталих непотребна у овом тренутку. 

Дијагноза за шест политичара актуелних око управо завршених избора потврдила се у целости. Могуће видети на: 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka.html



Уколико је неком из ових држава потребан профил какав је урађен за шест политичара из Србије, нека се јави ради договора око услова израде тог профила.


*Владимир Путин, Русија;


 *Доналд Трамп, Америка;


 *Ангела Меркел, Немачка;


 *Марине ле Пен, Француска;


 *Си Ђинпинг, Кина.

Вратити се на почетак-клик на:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka.html

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta