Trka ranjenička-Vuk Jeremić

3. Вук ЈеремићРезултат слика за вук јеремић слике


Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд

Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371

 E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 617/2017,  Дана  03.3.2017.г. у 12,40 ч.
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                      Вук Јеремић                                
Име једног родитеља           Михајло
Датум и година рођења        03.7.1975.г.
Адреса    
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила   03.3.2017.г. у 12,40 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе                      фотографија, глас стање бионергетског система

*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:

Овај млади политичар је апсолутно без снаге да истраје у науму који има или који је прихватио, доток Животних Енергија је једва приметан, нема ниједног стратешког нити дневног плана који је тврдо уобличен и који је јасан, са редоследом и циљевима као и мерама које се предузимају на том путу, знатне промене на очима-вероватно диоптрија, промене на грлу које ће онемогућити да одржи било какав значајнији говор бeз помоћи технике, а и тада ће то бити врло неубедљиво, нема значајнијих промена на унутрашњим органима, нема набоја полних енергија – једном  речју јесте то Вук Јеремић, али веома тешко рањен а учествује у трци истих таквих, тешко га је  замислити као политичара, говорника или руководиоца који  био засео у столицу цара Душана.

Резиме:

Када би отишао у неприметију одакле је изненада искочио у време Бориса Тадића, за њега лично би било најбоље, али неће моћи, из различитих разлога,  хтео би да успе, дао је обећање, а има и обавеза према различитим људима.


*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Драгољуб Татомировић


Следећи Бошко Обрадовић
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka-bosko-obradovic.html


*Напомена:

*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души,  опојне дроге-насилно улажење у Више светове).
______________________________________________________

Снимљено 3.3.2017.г. у 13,02 ч. - 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta