Ubiti ili slaviti Dušana?



Убити или славити Душана?

-Шта урадити са гласником лоших вести?-

Један Душан смета Србији да слави!

 
Један Душан је у невреме донео лошу вест-вест да се Србија неизоставно и одмах мора определити за живот или смрт!

Треба ли тог Душана једноставно убити као гласника лоших вести, или га славити као онога који покушава да нас пробуди из сна у који нас је, по задатку, уљуљкао?

Ко је тај Душан?

Тај Душан је онај који држи кључеве од празне србске државне касе, он је министар финансија у влади Србије, ДУШАН ВУЈОВИЋ.

Он је велемајстор свога посла, када тај убије некога, а тај неко је увек нека држава, обавезно то овери хицем у главу-да буде сигуран и увек за сваки случај.

Он је дисциплиновани војник свог команданта и умилни министар нашег тек изабраног цара, Александра Вучића, а Александар Вучић је онај који нас је посматрао у свим могућим својим позама више од 40 дана са бандера, зидова, ТВ екрана, са митинга, то је и онај који нас је данима, уз гласан лавеж ав, ав, ав… посматрао из милиона својих омиљених симбола спирала-шестица које су нам се кезиле са сваког места.

То је онај којем се свидео број шест, не водећи рачуна како је то опасна цифра, како је то и једноставна спирала, која у кратком времену усиса и избаци онога који јој се приклони у Неповрат и у Ништавило - био је то намерно одређен му број на редној листи кандидата за избор председника Србије!
Шестица-Спирала увек неког увуче у себе и испруженим својим делом, као антеном, избаци га у Неповрат.

Кога ће ова спирала одвући у Ништавило?

*Душана Вујовића
– неће, он је добро обавио посао, радио је онако како му је одобрио неопрезни љубитељ спирала, Александар Вучић;

*Србију
– не може, не може Србија да пропадне и нестане због мајсторија Душана Вујовића; 

*ММФ
- не може да пропадне ММФ – он је само алат и машина демона који њоме урушавају државе и њихове народе. Та демонска машина никога не тера у аранжман са њом, њу сви позивају, призивају и моле и то је основни принцип рада демона – они само куцну у прозор, обавесте да су ту, изнесу предлог и мирно чекају….. и када се СОМИНА, онај који је на челу државе, упеца, онда не журе – попију пиво, иду на ручак, телефонирају, одморе се и тек онда покрену ручицу на блинкеру на штапу са удицом за СОМОВЕ!
Вуку га на суво, а он, Сом, се опире – али нема опирања, шкрге изгубе своју функцију и он убрзо почне да одбројава последње минуте свог живота. Демонска, ненасилна, машина убира резултат свога рада.

*Народ Србије
– не може спирала Душана Вујовића да усиса цео народ у Ништавило, али ту демонску аждају морамо некако задовољити. У спирали морамо предати онога ко је Душана поставио  за Кључара србске државне касе. Тај који га је поставио за кључара, предосетио је шта му се спрема - извлачење сома на суво - па би да побегне на сигурно, али се преварио, прихватио као свој знак шестицу - спиралу и она ће га одвући у Ништавило.
Много шестица-спирала се својом силом спрегло и та сила је заправо спремала Александра Вучића за пут, на који треба да ступи.

Ми  можемо учинити још неку лудост и можемо одлучити да жртвујући гласника лоших вести – Душана – јер је он као хладнокрвни руковалац демонске машине, хладнокрвно обавестио о следећем:

1.
Или задужење нових 7,5 милијарди долара за плаћање камата и доспеле рате на већ узете кредите и предаја државе на управљање ММФ-у, што је прва фаза потпуног нестанка Срба и Србије;

2.
Или банкрот, који води у Ванредно стање у којем се Србија може спасити и раздужити, ревизијом приватизација од 1990.г. од када су србске власти започеле игру по такту ММФ-а, и играјући опљачкали нас!

Мој предлог:

Не убијати Душана Вујовића,
он је само војник и гласник свога команданта. Он је већ кажњен припадношћу тој војсци и захвалимо му што нас буди.

Погледајмо себи у очи јер су то прозори наше душе и потом бацимо цвеће на Душана Вујовића, у знак захвалности што нас буди.

Захвалимо и Богу што ће нам се све догађати када је топло, од Ђурђевдана до Митровдана.

Душане, гласниче лоших вести – иди ти својим путем, али да знаш:

1. Због тебе се у Србији не слави победа Александра Вучића, изабраног за новог цара Србије и због чега ће он можда врло брзо да одустане од почасти које смо му наменили;

2. Због тебе нико не дира студенте који оспоравају победу Александра Вучића;

3. Због тебе је у дубокој илегали још важећи  цар Србије, Томислав Николић, који стрепи од олује која се чује издалека. Боји се и он Душане, да га та олуја не захвати и не упита га где је био и шта је радио целих протеклих пет година док је био на власти.
А пре него што је сео на Трон Србског цара јавно нас је обавестио да су наследили од претходне власти КАТАСТРОФАЛНО  стање држаних финансија, а потом је само наставио да подржава тебе, Душане, и Александра, којег је хвалио на сва уста и саветовао нас да гласамо да Александар буде наш нови цар.

Саветовао нас је на то иако је знао да су Свилени гајтани већ донети у Београд, за Томислава, Александра, Шешеља и Дачића, то су они из екипе Милошевића, који су се преметнули и преобукли и опет ускочили на власт – сада гајтани!

Томиславе Николићу
, гољо из Бајчетине, шта то умишљаш – да ћеш дуго уживати у томе што мислиш да си стекао?! Комуњаро, постао си комуниста у 18.г. свог живота и био комуниста до распада те штеточинске партије – зар ћеш опет смети да нам нудиш муда за бубреге?

Где ћеш после овог Душановог упозорења?

Са ким, код кога, где, по основу чега?

Гољо гољави,
спашавај душу своју – та црква коју си озидао је само потврда и печат твојих глупости од раније, ти знаш због чега си је зидао, није то тајна, јер у Србији нема тајне, и то је печат пре одласка Богу на Истину.
Преломи и предузми оно што треба и што се мора. Удари и један плус у свом животу, можда ти тај плус претегне па ти буде дозвољено да одеш у Небо – иначе таквим се додељује Поднебесје у којем царују Демони које сада радо називају Ванземаљцима! 

хттп://кајлас.ру/вп-цонтент/уплоадс/2014/12/2014_11_новиј-год_3-крас_баран_01.јпг
Ко нас и где води?
(Са сајта генерала Филатова
http://klich.ru/2017/04/articles04_02.htm)
Господе, помилуј нас грешне Србе, доста нам је казне што смо оволико година слушали и као власт имали Шешеља и његове ученике, Николића, Вучића и Дачића!

Господе знамо и верујемо да се у праву што си нам послао мраз и снег у ово доба године да нам уништи све на шта смо рачунали као на средства за преживаљавање, криви смо: Опет смо бирали онога који нас годинама замајава и води пропаст, коју је сада Душан обнародовао!

Помози нам Господе, сами ништа не можемо – схватамо зашто нас кажњаваш! Стани испред нас и поведи нас ка спасењу!  Амин!
 
Драгољуб

Постављено 23.4.7526/2017.г. у 17,35 ч.
(Написано 23.4.2017.г. од 13.00 до 13,50.ч.)
____________________________________

Снимљено 23.4.2017.г. у 17,59 ч. - Застав Русије
Видите како се плата зарађује-браћа Руси раде и недељом!
Снимљено 23.4.2017.г. у 20,23 ч. - Застава Русије
Колика руска брига о Србији, а тек дали подршку А. Вучићу!

1 comments:

Unknown 23. април 2017. 18:51  

Могу само похвалити све што је написано и цитирати:
"Помози нам Господе, сами ништа не можемо – схватамо зашто нас кажњаваш! Стани испред нас и поведи нас ка спасењу! Амин!"
Србија Горан Марковић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta