Nečujna srbska tutnjava!


Нечујна србска тутњава!
-Сасвим се примакло-

Веза: 


*“Тутњава пред довођење Србије у ред“ од 
14.2.2011.г.
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/tutnjava-pred-dovoenje-srbije-u-red_14.html

*„Сузе Миличине!“
од 17.3.2018.г.
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2018/03/suze-milicine.html

Хтели ми или не хтели, планирани догађаји се нижу као на траци, ево од јуче, од када је наш цар Александар Засвенадлежан почео да нас обмањује својим уплаканим  лицем, уздасима и изненадном бригом за демографско стање у Србији, када истовремено, као што чини свака курва и сваки лицемер,  одобрава да се у сред Србије, у срцу Шумадије, у Крагујевцу, одиграва међудржавна утакмица са Косовом, у рукомету, тражећи да се те утакмице одигравају без интонирања државних химни учесника тог такмичења, да се косовска шиптарска химна не интонира….

Али то ће се (би се) ускоро догодити(ло) у срцу Београда када његов преговарачки партнер, Хашим Тачи, убица и терориста, криминалац на челу Косова, овде појави као њему раван!


Aleksandar Vucic
  "Боже мили, куд сам зашо...."
Фото са Вебтрибуне.рс









Притеран Александар уза зид, нема му мрдања, има могућност да се определи за једно
од понуђеног, али се не изјашњава, и не треба, јер се његовим речима не може веровати-сваком од нас се суди само по делима!


Он може:
*Да стане и супротстави се уценама;
*Да настави путем заснованом на уценама;
*Да се повуче и преда власт;
*Да постане Србин који се боји само Бога.

Робињо, определи се и спаси се! Приђи нам.
_______________________________


Пре седам година сам све детаљно образложио, сада је та нечујна тутњава неподношљива и отпустиће се кочнице које су задржавале догађаје око неопходног довођења Србије у ред. 
Клик на: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/tutnjava-pred-dovoenje-srbije-u-red_14.html

Догађаји после ове неподношљове нечујне србске тутњаве крећу-показује се на делу Александар Засвенадлежан, они који брину о законитом поступању - полиције и тужилаштва, Уставни суд Србије, Скупштина Србије и њена влада…. Да се свако покаже!
И свако и од нас, јер невини нисмо!

Кочнице су отпуштене и сви ви који сте најнепосредније све ово око Александра дозволили, својим нечињењем, бићете питани „Зашто сте тако чинили?“ Сви без изузетка!

Резултат слика за александар вучић јуче слике

Овај лик је одговоран за свеукупну безбедност у држави, у питању је стручњак за безбедност са дипломом чувеног Мега тренд факултета у Београду, и искуством продавца компјутерских компоненти, то је др Небојша Стефановић, десна и лева рука Александра Засвезадуженог!


У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 18.3.7526/2018.г. у 14,25 ч.
-Написано и запечаћено 18.3.2018.г. у 14,15 ч.-

_________________________________
Снимљено 18.3.2018.г. у 14,37 ч. - Застава Русије
__________________________________
Снимљено 24.3.2018.г. у 22,40 ч. -

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta