Suze Miličine!



Сузе Миличине!
-Зашто плачеш Милице?-


Vučić: Zajednica srpskih opština – mrtvo slovo na papiru
Фото са  "Vesti.rs" 17.3.2018.г.

Чула ово Милица:

-Интервју члана Команде-540 објављен 17.3.2018.г.
https://www.youtube.com/watch?v=8PxNoWy1_0M

Добро је!

Ова данашња Милица плаче! Иако је европским и америчким султанима дала све што је имала, што су тражили, нудила је и мимо тога…. Остало јој још само да потпише и званичну предају Косова и Метохије онима којима оно треба, из различитих разлога. Колико је било потребно указано је Милици на последице… Команда-540 је љутито сугерисала и опоменула да ће сваки онај који се дрзне да потпише и службену предају Косова и Метохије, то платити животом!

У тренутку те љутње то је истовремено и запечаћено! Окидач је аутоматски. Тако то функционише.

Није наша нова Милица нешто специјално плашљива, уме она да се коцка.

Наша упозорења се пажљиво прате од оних којим су и упућена и због истих су мењане динамика и сами планови везани за устоличење Антихриста за владара света, у одговарајућој процедури у Јерусалиму, и римском папи је запрећено као и свим нашим милицама, па су одустајали од тога, пробају тајно, али онда то није то што хоће, па је цео Израел и сам Ватикан под сталним надзором Србске Духовне војске и чланова наше Команде-540 задужених за та подручја. Они то знају, а знају и шта их чека ако не буду уважавали упозорења које им шаљемо.

Члан Команде-540 који има важна места  и у организацијама које надгледају управљање светом, у више својих интервјуа, упозорава са своје стране, поштујући ставове наше организације, и испред и оних других којим  припада, народ Србије и оне који њоме владају, да се пази шта се ради.

Других упозорења више неће бити – следеће је предузимање мера, са Милицом са нама, или без ње!

Србија ће бити бомбардована!

Овом приликом од стране 27 Батаљона Команде-540, циљеви су дефинисани, Србске Ракете-ПГ су на лансирним рампама, један позив и све креће! Главни удар иде са Полигона „Сава“ у Београду!

Чула Милица све из овог горе наведеног интервјуа члана-Саветника, Команде-540, руског генерала НСБ-а (Недржавне службе безопасности), Заменика Председника Асоцијације НСБ, задуженог за југоисточну Европу, па  плаче од муке и немогућности да се определи, а мора:

*Да стане и супротстави се уценама;

*Да настави путем заснованом на уценама;

*Да се повуче и преда власт;

*Да постане Србин који се боји само Бога.

Робињо, определи се и спаси се! Приђи нам.

Пратимо сваку њену одлуку – како буде одлучила тако ће јој и бити!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 17.3.7526/2018.г. у 13,57 ч.
-Написано и запечаћено 17.3.2018.г. у 13,45 ч.-

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta