Skočiti odmah ili malo posle?!


Скочити одмах или мало после?!

-Када би се они питали-


Веза: Илузијама плаћам стрпљење и Зумбул ага
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/05/zumbul-aga.html

Ето дочекасмо и тај дан који смо наплатили са много илузија којим је плаћано наше стрпљење. Отац и син, они који су издали све са којим су до сада сарађивали - Александар и Томислав, духовни сродници, који се жестоко труде да кажу да нису у сродству, додају још по лонче смутње у кофу пуну њихових обећања-илузија за нас.

Стали смо на камен, на луди камен, на камен искушења као некада давно Исус Христ, стали смо на зид са којег треба да доскочимо ка Европској Унији! То је пут без повратка каже Александар Вучић-Опојани; полако треба бити мудар, каже Томислав Николић, кога сам ја назвао Зумбул агом из турске серије  о султанима – један говори: Скачимо!; други говори: Сачекајмо, а и ако скочимо, пазимо којом брзином падамо, не оном која је утврђена физичким знањима, већ онако, мало спорије, мало напред-мало назад, мало Милошевић, мало опозиција, мало Русија, мало Америка, мало самостални,  нисмо у журби, завели смо ред у Србији ….

И ако би се све свело на зависност од њих двојице и трећеопојаног Ивице Дачића, којем је сада главни циљ борба против рехабилитације Милана Недића, могли би да се припремамо за масовно самоубиство, да се спремамо да се самосахранимо… срећа од њих више ништа не зависи!
Да, од те тројице опојаних више ништа стварно не зависи! Издају они команде: Скачи и немој! Они нас воде у Европу, као да смо се нешто били из ње иселили, и као да ми нисмо исходиште и извориште те Европе, и као да те наводне евро државе нису засноване на нашем, на од нас отетом, па заборављеном, као што се сада чини са Косовом и Метохијом.

Наш народ, сви ми, много смо криви што смо пре много векова, па пре 70 година и на крају и пре 15 година пожелели туђег голуба на грани уместо нашег врапца у руци, посебно што је голуб био само маскирана врана!
Да још нешто озбиљно зависи од ове тројице ми би наставили овај пут у неповрат, кроз ЕУ!

Они, њих тројица, се учвршћују оним што имају и оним што знају – сада исто као и Милошевић што је чинио, од професионалних служби праве послушничке, студенти са завршеним  полицијским факултетом раде у приватним службама обезбеђења или као школски полицајци, а на местима инспектора су колеге садашњег министра полиције којем је занимање Продавац компјутерских компоненти!

Срећа је да им то, наравно неће успети. И то не због наше памети или заслуга да нам неко прискочи у помоћ - то смо давно избрисали и као могућност.

Срећа је да ово што умишљају ова три јахача наше пропасти не  може да функционише и што је ово време у којем нас они наговарају на коначни скок у пропаст, време у којем се васпоставља давно одобрени План завођења реда у целом свету.  
Томе присуствујемо, али иако гледамо, не видимо, иако слушамо не чујемо!

Грешка о којој се ћутало – да Србијом влада несрбин, не сам несрбин по крви већ и несрбин по духу, као у конкретном  нашем случају, се исправља!

Том исправљању се не радују ни они који имају дужност да присвојено врате, а прикривено обелодане, али су они приморани на такво чињење, јер су и они сами предмет преуређивања!

Ову постојећу власт не треба нападати силом, не треба је рушити, какво је задовољство рушити нешто што само пада… ову власт треба оставити за ово још мало времена да се бави сама собом, без страха да ће направити непоправљиве грешке чега се највећи број добрих Срба, и не само Срба, плаши – ништа не постоји што је засновано  на неправди  и на криминалу, на сили и уценама, што се за кратко време, у редовној правној процедури, не може вратити у пређашње стање!

Постоје већ 15 година прецизни спискови ко је шта учинио на штету државе - без бриге, нико неће измаћи, а и нема куда - почиње тај списак са оних 18 потпредседника Владе Србије којој је премијер био Зоран Ђинђић и почиње се од документа који су они потписали у Будимпешти са оним од којих су примали инструкције и новац….

Томе ће се у датом  тренутку придодати бројеви рачуна на које је склоњено оно што је опљачкано, они који имају улогу да Србији врате оно што јој припада даће јој те рачуне у име потврде да од сада са Србијом желе сарадњу на друкчијим основама… ко зна можда су они већ овде у некој од институција власти, али она их не показује… а када се почне, закуцаће се на врата и то ће бити узето и дато у ових 200 пунктова у којима ће се  радити на враћању опљачкане имовине.

И ово не могу да изведу никакве Санде Рашковић, Бошко Обрадовић, онај Глишић, онај Поповић који би да буде почасни конзул Русије у Србији, нити Шешељи, о опојаним нећу да трошим слова, остали који се нуде за спасиоце већ се налазе на оним списковима из Будимпеште, па не испуњавају услове - биће објективно спречени да врше власт јер ће боравити у Затвору Падинска Скела код Београда.

Разрађена је апсолутно нова методика рада са њима – заснована на методици ислеђивања Шиптара са Косова и Метохије, која је ефикасна сама по себи и којој и не требају неке услуге Интерпола или Европола, наши људи је добро познају, методику о којој говорим. Она је јефтина, и све ће завршити 100 додатних државних чиновника уз оне који већ примају државну плату али немају могућност да раде по законима.

Онда су на списку они који су имали друге руководеће функције, па они којим је продавана фабрика за један долар, па тако редом.

Нема само један централни списак, има 200 спискова по окрузима и општинама! У Србији нема тајне – само је Србија велика тајна! И неће се  то разјашњавати у једном суду у Београду већ у 200 општинских и окружних судова у исто време! Ово пошто се претходно изврши инспекција њихове спремности да то ураде у складу са законима. У Србији има сасвим довољно оних који то знају и хоће да ураде.

Шта се чека?

Стварање услова за истовремено отварање 200 Контакт-Пунктова у Србији у оквиру Удружења грађана који воле Србију, и који ће изабрати, сваки на свом подручју, оне који ће заменити ову постојећу власт, а које ће радити у складу са Законом о удружењима грађана.

Ако припреме које се врше буду ишле одређеном динамиком, све би то већ у јануару-фебруару идуће године требало да буде започето, томе треба додати 6-12 месеци па се Србија доводи у стање да стави прст на челу и види где ће даље.

Новца ће бити сасвим довољно, када буде узет са рачуна на које су склоњени. Вратиће се дугови који нису са криминалном потком, видеће се колико чега имамо, па испочетка.
У памет се браћо Срби, и сви други којим је Србија отаџбина а нисте Срби!

И још једном: Игноришимо постојање ове власти –  нека је, не смета нам, све можемо упоредо са њеним постојањем, а њима се свиђа да буду власт. Само: Ми ћемо их натерати да живе од плата па да видимо ко ће тада да зида цркву и прави дворац са платом од 100-200.000 динара. А ово што су озидали, то ћемо да прегледамо, па од  чијег је зидано томе ће и бити дато.

Из ових напомена следи формирање, независно од власти, којој нико не смета да умишља да је власт, 200 канцеларија за контакт са онима који ће прикупити све што је неопходно за овај посао враћања опљачканог, а потом је ствар техничке природе реорганизовање и преузимање власти коју ће нудити они који ни сада са њом не знају шта да раде.

Моја намера није да уносим панику, нити да уводим у неки мир – моја намера је само истицање стварности и могућности да се ова власт учини неважном у смислу послова које одбија да уради, а у питању је само неколико потеза којим би се Србија увела у ред – они то НЕ СМЕЈУ да учине, они знају кога се боје.
Роб постоји – слободан живи!
________________

Нови наслов на блогу Команда-540:


http://komanda-540.blogspot.rs/2016/03/ili-ili-pitanje-je-sad.html

http://www.komanda-540.blogspot.rs/2016/02/gluv-je-gospod.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/02/panika-opkoljenih.html

http://www.komanda-540.blogspot.rs/2016/02/opkoli.html

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=124


http://komanda-540.blogspot.rs/2016/02/papo-papane.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/02/tajinstva.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/02/aktivirana-kuran-zamka-za-rusiju.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/automatizam-u-ispunjenju-zelja.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/saveti-zmijskom-caru.html

http://www.komanda-540.blogspot.rs/2016/01/zloupotrebili-pa-propali.html


http://www.komanda-540.blogspot.rs/2016/01/ti-nisi-ja.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/predug-zalet-kao-varka-za-skok.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/zamena-barjaka.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/lagacu-opet.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/zbogom-tebi-i-meni-u-tebi.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/berze-kao-kapele.html

http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/sultanov-san.html


http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/koga-molis-tome-i-pripadas.html


http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/protokol-majstor.html


http://komanda-540.blogspot.rs/2015/12/vruc-tus-za-ledenog.html


http://www.komanda-540.blogspot.rs/


http://komanda-540.blogspot.rs/2015/12/posto-glas-poto-i-dusa.html


http://www.komanda-540.blogspot.rs/2015/12/eu-moli-za-eutanaziju.html


http://komanda-540.blogspot.rs/2015/12/nema-razlike.html
________________________
Слава Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 14.12.2015.г. у 13,25 ч.
==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
________________________________

*Снимљено 14.12.2015.г. у 22,00 ч. - Застава Русије                                                         



3 comments:

Милорад Маринковић 17. децембар 2015. 23:09  

Г. Татомировићу, ја објави овај текст на мојој фејсбук страници, па шта буде!

Zlatni bilten 18. децембар 2015. 14:05  

Драгољуб Татомировић - одговор на Милорад маринковић: Честитам на тако великом херојству г. Маринковићу, није то мала ствар!

Милорад Маринковић 18. децембар 2015. 14:25  

Ха, ха,...Г. Татомировићу, ви сте духовит човек.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta