Kovačnica


КОВАЧНИЦА

-Место- 


У време општих великих ишчекивања, треме или страха, када ми моји читаоци у свом великом страху скрећу пажњу на вишак моје наводне храбрости када су у питању тзв. величине у свету, у лику царева, диктатора, краљева, сигурно не због мене већ да би преко мене охрабрио мноштво уплашених, доживим да ми се понови привилегија да разговарам са човеком, кога ја, будући да о њему не знам ништа друго и уз обећање да се нећу ни распитивати, називам Монахом без манастира-иначе му дугујем више од свих људи које познајем. Овде преносим ту најновију његову причу, написану по сећању на дан 7.2.2018.г. у времену од 05,11 до 06,45 ч.:

Ти си и алатничар по занимању и добро знаш да прави ковач у својој радионици увек држи упаљен ћумур – ватра је оно што ковачницу чини различитом од осталих радионица у којима се од метала праве различити предмети.

У Ковачници је главни онај који клештима држи предмет који се у ватри угрејао па се на наковњу чекићима обликује. Тај главни држи и користи најмањи чекић – он је онај који печати крајњи облик производа. Тим малим чекићем. Остали су сила, држе велике чекиће, раскивају и само врше припреме за оног са малим чекићем.

Велика раскивања се обављају у великим радионицама – то су ти велике државе или велике силе без обзира на посед територије и број становника. Примера ради у велике државе се убраја омалено острво названо Британијом, али и узани морски копнени појас назван Израелом. Јер су код њих печатни чекићи!

Главна Ковачница
у којој се обликује овај и овакав свет је она у којој се даје коначни облик и ставља печат на предмет који је грубо раскован од оних са великим чекићима. У тој Главној Ковачници се расковани и грубо исковани гвоздени предмети по потреби догревају да буду у црвеној, жутој или у белој боји, са свим нијансама које те боје могу имати – зависно од гвожђа, од предмета који се кује и наравно од вештине ковача.
Велики утицај на предмет који се кује има и тренутно расположење Главног Ковача!

Ако је Главни Ковач доброг расположења, оно ће се пренети и на Ковачке Помоћнике, па ће се у Ковачници одвијати права музичка симфонија од звукова изазваним ударцима по предмету који се кује и по наковњу на којем се то ковање обавља.
Ко то воли да гледа и слуша, он у Ковачници ужива као у слушању неког добро увежбаног музичког оркестра.

Када Главни Ковач није добро расположен, све тече уобичајено. Праве се и тада предмети од гвожђа, али Ковачница тада није место у којем се  доживљава музички оркестар.

Чему оволики мој увод?!

Па видиш и сам, како  време пролази све је очигледније да се оно што се кује и раскива у Великим Ковачницама потом обавезно доноси у Главну Ковачницу - Србију - на крајње обликовање и печаћење тог облика!
Тамо се то грубо раскива  по Пројектној документацији усвојеној почетком децембра 2017.г. на оном састанку оних који владају светом, у Румунији. Тада су њих око 600 донели одлуку да се свет раскује и искује по тој Пројектној документацији. И о томе се више не дискутује – ковање је на делу! (Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html).

____________________________
*Где су Главне Ковачнице?:


*Србија-Ковачница у којој се печати;


*Србија као будући Финансијски Центар света;


*Због чега је Русија зависна од Србије и шта треба да учини?;


*Србија ће активирати овлашћење да кује новац;


*Ко су Ковачи у Србији?;

*Шта су убиства на Косову и у Србији?

___________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=260


*Слава Команданту Небске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540,
  Светом Арханђелу Михаилу!

*Хвала мом повременом и веома драгом  посетиоциу, Монаху без манастира!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 8.2.7526/2018.г. у 14,40 ч.
_________________________
Снимљено 8.2.2018.г. у 17,51 ч. - Застава Русије

Застава Британије, а иза ње Америчка
Тако је, вас се и тиче! Па и даље мислите да се не зна!





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta